Кои са най-подходящите секс пози за забременяване?

Магически чайове, медитация, разходки в природата, повече сън и спокойствие са само малка част от методите

22.02.2023 | 23:00 Редактор: Ирена Бакърджиева
Кои са най-подходящите секс пози за забременяване?

Ако планирате да забременеете и много искате да имате деца, вероятно за да успеете, сте склонни да опитате всичко. Магически чайове, медитация, разходки в природата, повече сън и спокойствие – това са само една малка част от методите, чрез които можете да се сдобиете с наследник. Разбира се – не трябва да пропускаме и най-важното условие – правенето на секс. В следващите редове ще ви предложим пози, чрез които ще можете да подпомогнете процеса на зачеването.

Мисионерската

Често пъти набеждавана за "най-скучната" поза, тя обаче може да ви помогне да заченете по-лесно. Може би не сте знаели, но именно тя е една от най-популярните пози, които можете да правите, ако искате да се сдобиете с наследник. На какво се дължи това? Благодарение на гравитацията, спермата може да проникне по-лесно във вагиналния отвор и да премине към шийката на матката. За да направите ъгъла на проникване още по-добър, поставете възглавница под таза си.

С крака на раменете му

За да изпълните тази поза определено трябва да сте гъвкава и във форма. Поставянето на краката на раменете на партньора ви по време на полов акт, ще позволи на спермата да се доближи по-лесно до шийката на матката, като отново се възползвате от земната гравитация. Освен това предимство, тази поза ще ви донесе и много наслада, поради ъгъла на проникване на члена. Задължително преди изпълняването на тази поза се уверете, че влагалището е овлажнено, иначе рискувате да получите неприятно усещане.

Кучешката

Тази позиция безспорно е една от най-предпочитаните както от дамите, така и от господата. Тя е от позите, които позволяват дълбоко проникване – и съответно – може да помогне на спермата да стигне до матката, правейки забременяването по-лесно.

Прочети още в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay


1
0 rate up comment rate down comment 0
пфф
преди 1 година
ако беше толкова лесно... Сигнализирай за неуместен коментар