Дженифър Анистън флиртува със съобщения с 29-годишния Хари Стайлс

Певецът призна, че Анистън е била първата знаменитост, която много е харесвал като жена

17.02.2023 | 18:20 Редактор: Ирена Бакърджиева
Дженифър Анистън флиртува със съобщения с 29-годишния Хари Стайлс

Дженифър Анистън и Хари Стайлс си разменят флиртаджийски съобщения. Скоро стана ясно, че певецът от малък много харесвал актрисата. Преди седмици тя присъства на негов концерт в Лос Анджелис, на който изпълнителят случайно скъса панталоните си точно пред нея. Твърди се, че след този случай 54-годишната актриса се е свързала с него.

Според приятели на Дженифър, Хари се вписва в нейната представа за идеалния мъж и тя вече обсъждала идеята двамата да станат двойка. "Джен се шегува с приятели относно това с кого може да се събере и имаше разговори за Хари. Той се вписва във всички критерии - той е успешен, интелектуалец, необикновен и по-готин от почти всички други", коментира източник на "Closer".

29-годишният певец призна, че Анистън е била първата знаменитост, която много е харесвал като жена, когато гостува в предаването на Елън Дедженерис през 2020 г., пише teenproblem.net.

"Плюс това, разбира се, той очевидно харесва по-възрастни жени и той призна, че я е харесвал, когато е растял, така че тя е уверена, че това има много повече шанс да проработи, в сравнение с някои от скорошните ѝ кандидати", посочва още източникът.

Снимка: БГНЕС