Джоли извикала папараци да я снимат с женения за Дженифър Анистън Брад Пит

Тя е била "информаторът", който стои зад известните снимки

12.09.2022 | 13:19 Редактор: Искра Ангелова
Джоли извикала папараци да я снимат с женения за Дженифър Анистън Брад Пит

Анджелина Джоли е била "информаторът", който стои зад известните снимки, които разкриха новината за връзката ѝ с Брад Пит в началото на 2005 г. Това твърди магнатът Ян Уенър, който е съосновател на списание Rolling Stone и бивш собственик на списание US Weekly.

Според него Джоли е помогнала за създаването на известните снимки, на които тя се разхожда по плаж в Кения заедно с Брад и нейния осиновен син Мадокс. Именно тези снимки, тиражирани в списание US Weekly тогава, разпространиха новината за връзката между звездите през 2005 г. По това време обаче, Брад все още беше женен за Дженифър Анистън и техните фенове се надяваха двойката да се помири.

Джоли и Пит се срещнаха на снимачната площадка на филма "Мистър и Мисис Смит" през есента на 2004 година и още тогава се заговори, че между тях прехвърчат любовни искри. Броени месеци след края на снимките Брад се раздели с тогавашната си съпруга Дженифър Анистън (през януари 2005 г.), а въпросните му първи снимки с Джоли са от април месец на същата година.

Според г-н Уенър, който през 2005 година е бил собственик на US Weekly, именно Анджелина е тази, която е поканила фотограф да я снима как се разхождат по плажа с Брад и детето ѝ. Това беше и дебютът на емблематичната двойка, която по-късно беше кръстена от жълтите медии Бранджелина.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК