Дженифър Анистън откровено за опитите да забременее: Този кораб отплава

Актрисата признава, че никой в миналото не е знаел за опитите ѝ да има бебе

11.11.2022 | 10:06 Редактор: Искра Ангелова
Дженифър Анистън откровено за опитите да забременее: Този кораб отплава

Дженифър Анистън за първи път потвърди, че е правила опити за инвитро оплождане с надеждата да се сдобие със собствено дете. Тя обаче признава, че след като не е успяла да забременее, е приела, че "този кораб е отплавал" за нея.

Актрисата разказва за своя "предизвикателен" път в опитите да има бебе в ново интервю за последния брой на списание Allure. 53-годишната холивудска звезда разкрива, че се е опитвала да забременее преди няколко години, но така и не е успяла. Тя споделя: "Беше предизвикателен път за мен, пътят за правене на бебе."

Звездата от сериала "Приятели" казва пред изданието. че никой в миналото не е знаел за опитите ѝ да има бебе. Досега. Тя разказва: "Всичките тези години и години и години на спекулации… Беше наистина трудно за мен. Минавах през IVF оплождане, пиех китайски чайове, каквото и да е. Дадох всичко от себе си за тази кауза. Ако можеше тогава някой да ме посъветва да си замразя яйцеклетките... Бих дала всичко за това. Но ето ме днес, а този кораб отплава."

Анистън казва още, че все пак "не съжалява" за това как е протекло пътуването ѝ към майчинството: "Всъщност чувствам малко облекчение сега, защото няма повече "Мога ли? Може би ще стане. Може би. Може би. Вече не трябва да мисля повече за това."

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС