Танците на Ясин завладяха света, колоритният турчин говори пред Bulgaria ON AIR

Инфлуенсърът идва в България, за да популяризира турската кухня

09.01.2023 | 14:00 Редактор: Тодор Петров

Пред Bulgaria ON AIR говори Ясин Ченгиз - мъжът, който стана известен в социалните мрежи с нестандартния си начин на танцуване. Събрал милиони последователи по цял свят, той идва в България, за да популяризира турската кухня.

Нашумелият инфлуенсър пристига в България по покана на Решат, който е главен готвач в столичен ресторант. 

"Исках по някакъв начин да запозная българите с автентичната морска кухня от Турция. Един познат ме свърза с Ясин. Той с удоволствие прие нашата покана и дойде в София. Нямах представа, че българите толкова го харесват. Сега ми звънят от всички краища на България и искат да дойдат при мен", каза Решат.

Рашат и Ясин заснемат няколко клипа в София, които събраха десетки милиони гледания в социалните мрежи. Само за Bulgaria ON AIR ТикТок звездата сподели, че няма търпение отново да се върне в София.

"В България и в София е много хубаво! Със сигурност отново ще дойда, много ми хареса. Започнах като всички нормални хора, но сега целият свят знае кой съм и хората ме обсипват с любов. Много съм щастлив от това и много се забавлявам", сподели Ясин. 

Малцина знаят, че песента, на която Ясин доволно си поклаща корема, всъщност е българска, а нейният създател е Бисер Кинг. Неговата идея е била хората да се забавляват. 

"Това е родено в студиото. На момента е направено. Идеята е от Румънеца и Енчев. Мога да кажа, че съм му благодарен, по простата причина, че той танцува на песента и доста хора са разбрали за тази песен. И предполагам, че и той е благодарен на мен по някакъв начин, защото ако не бях аз, той нямаше да бъде известен сега", коментира Бисер Кинг.

А милиони по целия свят продължават да се забавляват с танцовите умения на Ясин.

Вижте повече в репортажа на Михаела Златкова.


1
1 rate up comment rate down comment 0
Петко
преди 1 година