Искате да бъде цветни през зимата? Лесна работа

Цветовете, към които гравитираме всеки сезон, често отразяват нашия естествен свят

05.12.2022 | 11:21 Редактор: Вяра Димова
Искате да бъде цветни през зимата? Лесна работа

Настройте емоциите си за САР (сезонно афективно разстройство), включете електрическото одеяло и отменете плановете си за вечерта, защото официално е това време от годината. Независимо дали е умишлен избор или не, цветовете, към които гравитираме всеки сезон, често отразяват нашия естествен свят. Когато листата започнат да падат, тоалетите ни следват примера и яркостта намалява, заместена от тъмночервено и кафяво. Следва зимата и нашият неутрален монохроматичен външен вид. По ирония на съдбата, ако някога е имало време да следваме тенденцията за допаминово обличане, то е точно сега.

1. Цветно поло

Тази година изберете модел в ярък нюанс, който може да послужи за разнообразяване на черните или тъмночервени панталони и дънки, които имате в гардероба.

2. Не забравяйте розовото

През зимата може да заложите на розов пуловер, поло или блейзър, които да накарат не само вас, но и околните да се чувстват по-добре.

3. Два допълващи се цвята

Не е задължително да имате черно или друг тъмен цвят във външния си вид през зимата. Изненадайте всички чрез обличането на два ярки нюанса, които се допълват прекрасно и създават усещане за пролет и лято. Такива са оранжевото и зеленото.

4. Аксесоарите не са за подценяване

Разбира се, ако основните зимни дрехи у дома са в гамата на черното, кафявото, сивото и бежовото, не тичайте към магазина. Все още можете да се включите в цветната тенденция за следващия сезон, като просто добавите ярки аксесоари. Това може да са чанта, шапка, шал или ръкавици, а защо не всички заедно. .

5. Цветен анцуг

За дните, в които не искате да излизате от вкъщи, но все пак имате работна среща по Zoom и трябва да се облечете подходящо, ви предлагаме цветен спортен екип.

6. Комбинация чанта-яке-чорапи

Една от универсалните модни комбинации е тази между чантата, якето и чорапите. През зимата обувките ни винаги са високи и рядко можем да покажем чорапите, но якето и дамската чанта са на преден план.

Четете повече на tialoto.bg.

Снимка: pixabay


1
0 rate up comment rate down comment 0
Таня
преди 1 година
Здрави и весели бъдете и дрехите си изгладете комбинират както приценете и да не ви стягат Сигнализирай за неуместен коментар