Байдън го направи отново: Загуби се в градината на Белия дом (+ВИДЕО)

Тръгва в избрана от него посока, а след това се обръща и пита: "Къде отиваме?"

25.10.2022 | 17:12 Редактор: Тодор Петров

Американският президент Джо Байдън навярно отново ще предизвика спекулации, че страда от деменция, след като се изгуби в градината на Белия дом. 79-годишният президент и първата дама Джил Байдън току-що били засадили дърво в чест на 50-те години работа на пазача Дейл Хейни в Белия дом. След края на церемонията обаче, служителите трябваше да насочат Байдън в правилната посока.

На кадри, разпространени в социалните мрежи, се вижда как Байдън тръгва в избрана от него посока, а след това се обръща и пита: "Къде отиваме?", пише dnes.bg.

Служители извън камерата казват на объркания Байдън как да се върне в Белия дом, а той ги пита: "Ами ако искам да отида натам?"

"Можете да тръгнете натам, ако искате", казва един от служителите, а друг добавя: "Можете да правите каквото искате."

"Да, забелязвам колко свобода имам", шегува се Байдън, докато се присъединява към жена си и тръгва в правилната посока.

Миналата седмица Байдън изглеждаше отново изгубен и объркан, след като завърши реч в Питсбърг.

Главнокомандващият, който навършва 80 години следващия месец, се завъртя на сцената, търсейки изхода, преди да го намери и да се измъкне, сякаш мърморейки на себе си в процеса.

Снимка: Bloomberg.com

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Мислещ Нелиберал
преди 1 година
Накъде отиваме ?!по бай Дънремисията му попреминаЩо за цивилизационен избор!?Ние ли го направихме или просто приемаме безропотно натрапеното от чужда, враждебна ни концептуална власт ?! Сигнализирай за неуместен коментар