Хороскоп за 29 август: Девите да взимат решенията си самостоятелно, Рибите да отстояват интересите си

Лъвовете не трябва да позволяват да ги въвличат в безсмислени спорове

29.08.2022 | 07:27 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 29 август:  Девите да взимат решенията си самостоятелно, Рибите да отстояват интересите си

Събитията в понеделник може да ни накарат да действаме прибързано. Повече за всяка зодия вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Придържайте се към правилата и избирайте най-преките пътища за постигане на желаните резултати. Колкото сте по-искрени, толкова повече съдействие ще получите.

Телец

Създайте си ясен график за деня и се постарайте да го спазвате, за да не се разкъсвате между желанията и задълженията си. Колкото по-глобално преценявате фактите, толкова по-малка ще е възможността да се разпилеете в дреболии и да не довършите нито едно от начинанията си.

Близнаци

Избягвайте разговорите, в които се коментират чужди тайни или чужди качества. В пристъп на откровеност може да кажете нещо, с което да си създадете сериозни и абсолютно излишни неприятности.

Рак

Не натрапвайте настроението си на хората от най-близкото ви обкръжение, нито пък очаквайте да се сетят защо сте сърдити или прекалено въодушевени. Ако имате нужда от съпричастност, то споделете причините за емоционалното си състояние и ще попаднете на сродната си душа.

Лъв

Не позволявайте да ви въвличат в безсмислени спорове. Най-вероятно ще се окажат опит за манипулиране на мнението ви.

Дева

Взимайте решенията си самостоятелно и обмисляйте поединично всяка стъпка за реализацията им. Опирайки се на присъщата си прецизност ще игнорирате възможността за грешки.

Везни

Някой ще се опита да навлезе в личната ви територия. Доверете се на инстинкта си за самосъхранение, та дори ако се наложи да пренебрегнете прословутата си деликатност.

Скорпион

Не е препоръчително да се мяркате пред очите на шефовете си. Най-вероятно ще ви натоварят с чужди задачи или с такива, които изобщо не влизат в задълженията ви и то при обстоятелства, при които няма да има как да откажете.

Стрелец

Отстоявайте интересите си, но по възможност не се занимавайте с уреждане на юридически или финансов въпрос. Няма да се реши във ваша полза, дори ако си мислите, че аргументите ви са непоклатими.

Козирог

Формулирайте ясно замислите си, преди да се заемете със същинската им реализация. Ако успеете да разпределите правилно етапите на работа, ще спестите много време и усилия, пише az-jenata.bg

Водолей

Ще разполагате с невероятно добрата възможност да внесете корекции на някои допуснати грешки и да актуализирате част от работата си. И в двата случая направеното ще се отрази положително на бъдещите ви резултати.

Риби

Готови сте твърдо и упорито да отстоявате своите интереси или тези на най-близките си приятели. Да се погрижите за себе си е похвално, но що се отнася до приятелите, не прекалявайте с поривите за постигане на справедливост. Не разполагате с цялостната информация.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК