Идеалната партньорка според зодията

Първото място принадлежи на зодия Рак

23.08.2022 | 21:35 Редактор: Ваня Кузманова
Идеалната партньорка според зодията

Може би смятате, че можете да станете идеалната съпруга/партньорка или пък вече сте? 

Рак

Първото място принадлежи на зодия Рак. Мотото на Рака – голямо, приятелско и щастливо семейство е най-важното нещо в живота. Съпругата Рак обича да бъде съпруга и майка, винаги се стреми към съжителство и приема отношенията сериозно. Тя е много грижовна съпруга и майка, която ще се тревожи, ако съпругът ѝ закъснее за работа, няма време да вечеря или просто не е облечен според времето. Основната нужда на жената Рак е грижата и тя е щастлива, докато има за кого да се грижи. Семейството е на първо място, после всичко останало.

Риби

Второто място принадлежи на знака Риби. Жените Риби са мечтателни, нежни и романтични натури. Трогателни и уязвими, чувствителни, склонни към състрадание и милосърдие.

Съпругата Риби ще последва партньора си до края на света, ще живее в колиба в името на любовта, способна е да се жертва в името на другите. Любовта и чувствата винаги са поставени над материалното благополучие. Склонна е да идеализира партньора си, да го гледа през призмата на розовите очила. 

Дева

Третото място принадлежи на Девите. Ако търсите най-добър приятел и другар, тогава трябва да се ожените за Дева. Това е най-практичната жена, която вярва, че съпругът и съпругата не са просто двойка любовници, а едно цяло. Освен това, тя толкова анализира всички аспекти на живота и правилата, че няма достатъчно сила или време за романтика или емоционален изблик. Това, разбира се, може да създаде определени трудности, но ако романтиката не е основното нещо за вас в брака, тогава ще ви бъде доста удобно.

Везни

Четвъртото място принадлежи на знака Везни. Тази жена е много нежна и грациозна, но има невероятна мъжка логика и жив ум. Тя е еднакво грациозна както в рокля и на токчета, така и в дънки с кецове. Но понякога търсенето на баланс и хармония, които винаги се опитва да постигне, я прави двойствена.

Телец

Петото място принадлежи на зодия Телец. Такава земна жена е родена домакиня. Тя поддържа реда, винаги умело посреща гостите, готви на най-високо ниво и изобщо не смята домакинската работа за скучна. Знае как да управлява парите. В същото време този представител може да се нарече практичен и икономичен, тъй като тя обича да натрупва материални ресурси повече, отколкото да ги харчи. Умее да обича живота във всичките му проявления и да му се наслаждава.

Повече по темата четете в Tialoto.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК