Хороскоп за 23 август: Напрежение при Стрелците, Девите да бъдат предпазливи

Разнопосочни и предимно приятни събития за Водолеите

23.08.2022 | 07:21 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 23 август: Напрежение при Стрелците, Девите да бъдат предпазливи

Овен

Ориентирайте се към обичайните ежедневни задачи и не се амбицирайте твърде много. Част от заниманията ще останат недовършени, а други изобщо няма да можете да стартирате. За предпочитане е да изчакате с онези, от които зависи стабилитетът на позициите ви.

Телец

Песимистът вижда опасности във всеки удобен случай, а оптимистът търси изгода от всяка рискова операция. С присъщия си оптимизъм и силна логика ще успеете да коригирате някаква стара грешка, да неутрализирате стар проблем или пък да извлечете полза от непредвидено събитие. С други думи казано, да превърнете дефектите в ефекти.

Близнаци

Прегледайте състоянието на финансите си, много е вероятно да откриете грешка, която колкото по-бързо коригирате, толкова по-добре. Не е изключено да промените разпределението на бюджета си или да откриете интересни инвестиционни предложения. Анализирайте ги, но не рискувайте.

Рак

Разчитайте на логиката си, а не на късмет или благоприятно стечение на обстоятелствата. Ако искате да реализирате всичките си замисли, преценявайте внимателно всяка своя крачка и обмисляйте задълбочено всяко решение с дългосрочен ефект, пише az-jenata.bg

Лъв

Стабилното настроение в комбинация с изострената наблюдателност ще се окажат изключително полезни качества. Ще се доберете до информация, която някой се опитва да скрие от вас и ще успеете своевременно да я приложите в текущата си работа.

Дева

Слънцето навлиза във вашия знак. Не се доверявайте на информация от случайни източници. Някой може да се опита да ви навреди, да ви въвлече в интрига, да ви манипулира, да ви подведе. Достатъчно е просто да сте предпазливи.

Везни

Не бъдете прекалено взискателни нито към себе си, нито към околните. Увлечени в търсене на перфектното и желание да контролирате процесите, рискувате да превърнете дори близки приятели във врагове, макар и само за известно време.

Скорпион

Универсалната рецепта е да вярвате в себе си. Започнете с най-трудните неща, онези към които имате някакво предубеждение. Ще получите помощ в точния момент от точното място, без да сте направили никакви усилия.

Стрелец

Ще усетите напрежението още от сутринта и с напредването на времето, то непрекъснато ще се покачва. Избягвайте контактите с нови хора, спорните теми при разговор с колегите и обсъждане на отношенията с членовете на семейството. Колкото по-малко общувате, толкова повече неприятности ще си спестите.

Козирог

Ако останете с впечатлението, че един или няколко човека са решили да изпробват границите на търпението ви, то съвсем няма да е измамно. Не им доставяйте удоволствието да ви видят ядосани. Запазете присъствие на духа и реагирайте с усмивка, каквото и да се случва.

Водолей

Събитията ще са много, разнородни, разнопосочни и предимно приятни. Ще ви тонизират и заредят с добро настроение, което пък ще повиши творческия ви потенциал. Насочете го към нестандартни дейности.

Риби

Организаторските ви способности ще са необичайно високи. Участвайте във всички екипни дейности. Предложенията ви ще получат одобрение и ще можете да разгърнете уменията си максимално.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
Приготвям се да запазя спокойствие на духа ;р Сигнализирай за неуместен коментар