Няколко важни неща във връзката, които ще ви предпазят от изневяра

Важно е да водите открити разговори за всичко

27.07.2022 | 21:26 Редактор: Теодора Патронова
Няколко важни неща във връзката, които ще ви предпазят от изневяра

Много често за да се стигне до изневяра, много вероятно партньорите не са обърнали достатъчно внимание на 3 малки, но важни стъпки за една любовна връзка. 

1. Общувайте

Без значение дали сте в брак, любовната ви връзка е започнала наскоро, или може би от години сте заедно, добрата комуникация е в основата на това да поддържаме едни добри взаимоотношения. Общуването може значително да намали риска от изневяра. Важно е да водите открити разговори за всичко – как се чувствате в хубави и трудни моменти, от какво се нуждаете във връзката, секса, кое ви кара да се чувствате сигурни и обратното и т. н.

2. Оценявайте

Може да се каже и по друг начин – да показваш признание, благодарност. Показването и казването колко много означавате един за друг заздравява връзката. Когато някой не се чувства оценен, важен за другия, той лесно може да намери някого, който да го кара да се чувства добре, важен.

3. Бъдете инициативни

Поддържайте интимния си живот разнообразен, ако не искате изневярата да се намеси в него. Не пренебрегвайте романтиката, забавленията, онова време само за вас двамата, разнообразието в спалнята. Не забравяйте за целувките, галенето, гушкането, това е част от интимността.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Весо
преди 1 година
И на трите стъпки съм наблягал през годините. Тц, не става с тях, не помогнаха. Изневерявала е и това е. Не се спря. Сигнализирай за неуместен коментар