Ретрограден Юпитер: Съдбата ни се променя, отказваме се от остарелите навици

Идеите, които стартираме под тази енергия, ще процъфтяват и ще се радваме на изобилие

27.07.2022 | 13:10 Редактор: Ваня Кузманова
Ретрограден Юпитер: Съдбата ни се променя, отказваме се от остарелите навици

В астрологията има планета, за която е известно, че е планета на късмета, изобилието, перспективите. Това е Юпитер и на 28 юли той става ретрограден, като тази негова фаза ще продължи до 23 ноември.

Това е годишната му ретроградност и е възможно да открием прозрения, информация, да започнем да виждаме друга страна на нещата или може би да започнем да осъзнаваме, че нашата съдба се променя по някакъв начин. 

Каквито и действия, каквито и идеи да стартирате под тази енергия, ще процъфтяват и ще се радвате на изобилие, благодарение на Юпитер. Може да приключим незавършени неща или пък да се откажем от остарелите мечти или навици, които ни пречат да пристъпим към новото.

Тъй като сега енергията е ретроградна, има голяма вероятност да почувстваме, че е настъпил край на нещо, но и да сме в състояние да видим как животът ни се разгръща. Отговорите, които търсим, винаги са в нас, зависи дали сме готови или искаме да ги чуем.

Юпитер разширява всичко в живота ни. Той обикновено се смята за планетата на светлината, но също има сенчеста страна. Това означава, че както може да разширим изобилието в живота си, така е възможно и да се увеличат онези теми, които "замитаме под килима", тъй като са болезнени за нас или по някакъв начин са ни неудобни.

Повече по темата четете в Az-jenata.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК