Съвпад Юпитер-Нептун в Риби: Носи ни духовно израстване, но и измами

Нашата интуиция ще се засили, ще можем по-лесно да генерираме нови идеи

10.04.2022 | 11:40 Редактор: Ваня Кузманова
Съвпад Юпитер-Нептун в Риби: Носи ни духовно израстване, но и измами

Един от най-вълнуващите транзити през 2022 е този на Юпитер в Риби. Той ни носи духовно израстване, творческо разширяване и по-голямо чувство за взаимосвързаност. На 12 април докато Юпитер продължава да се движи в Риби, той ще направи изключително рядка и специална връзка с Нептун – планетата на мечтите.

Това съединение на планетите се нарича още Юпитер – Нептун в Риби. Космически съюз, който има потенциала да донесе положителни неща на всички зодиакални знаци.

В астрологията Юпитер е планетата на късмета, философията и разширяването. Неговата енергия е енергия на растежа, която ни помага да разширим ума си, но често носи и късмет. От друга страна, Нептун е планетата на мечтите и илюзиите. Той има мистична енергия, която е свързана с интуиция, духовност и символика.

Какво да очакваме от съединението Юпитер – Нептун в Риби?

Рибите са емоционален знак, а това означава, че ще можем да прегърнем своите емоции и да погледнем към нематериални неща. Енергията на Рибите е и променлива, ефирна и трансцедентална – тя ни учи да лекуваме и трансформираме.

Сега всички 12 зодии в зодиака ще могат по-лесно да се включат в този енергиен поток. Без значение кой е зодиакалният ни знак, нашата интуиция ще се засили, ще можем по-лесно да генерираме нови идеи, планове.

Въпреки всичко хубаво изброено за този съвпад, това не значи, че не бива да внимаваме. Нептун има потенциала да носи измама, докато Юпитер е късмет, разширяване. Това означава, че заблудите или липсата на граници могат да бъдат проблем

Повече по темата четете в Az-jenata.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК