Как да подобрим здравословното си състояние чрез фъншуй?

Добре е да използваме светлината и цветовете

20.07.2022 | 23:30 Редактор: Ваня Кузманова
Как да подобрим здравословното си състояние чрез фъншуй?

Древното учение фъншуй дава много съвети за това как да се грижим за здравето си, как да го подобряваме и да се чувстваме в хармония със себе си. Все пак, здравето е най-голямото богатство и трябва да го пазим с всички сили.

Осъзнайте какво дишате

Всички знаем за вредите, които мръсният въздух нанася на здравето ни. Но дали знаете, че мръсният въздух в затворени помещения е много по-опасен, отколкото този навън? Затова е важно да се грижите за качеството на въздуха в дома и в офиса и да се стремите да го пречиствате, доколкото е възможно.

Сред най-лесните и достъпни решения да подобрите чистотата на въздуха е да си вземете растение, което има свойствата да пречиства въздуха

Използвайте светлината и цветовете

Качеството на естествената светлина, както и цветовете са съществена част от нашето здраве. Присъствието на жизнени, топли цветове в живота ви, повишават енергията и ви зареждат неимоверно. Стремете се да се обградите със свежи цветове, било чрез дрехи, аксесоари, вещи, които ви заобикалят. Възползвайте се от дневната светлина и избягвайте изкуственото осветление през деня, стига да не ви се налага. 

Повече по темата четете в Az-jenata.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК