Венера в Рак: Какъв период да очакват всички зодии

Тя ще остане там до 11 август

20.07.2022 | 13:00 Редактор: Ваня Кузманова
Венера в Рак: Какъв период да очакват всички зодии

Планетата на любовта и романтиката Венера влезе в знака на чувствителните, емоционални и любвеобилни Раци на 18 юли. Тя ще остане там до 11 август. Това означава, че ни чака период, пълен с обич, романтични изненади, страст, силни чувства, напрежение, но и вълнуващи срещи. 

Овен 

Да са готови да се потопят в чувствата си и да станат по-емоционални. Венера носи блясък и искри в дома им, семейната сфера и живота вкъщи. Те ще искат да направят дома си по-уютен, а и дори да свият свое семейно гнезденце. 

Телец

Венера е тяхната планета. Сега те ще усетят, че са склонни да излязат от зоната си на комфорт и да попътуват малко. Може да посетят близки местности и градчета или да планират по-голямо пътешествие. 

Близнаци

Дъжд от злато скоро ще вали върху тях! Парите са на фокус при тях и ще забележат покачване на приходите. Нека помислят и за нови начини на изкарване на пари - например от свое хоби, от нещо, което обичат. 

Рак

Те са звездите през периода. Венера преминава през техния знак и Раците ще са още по-магнетични и привлекателни. Чудесен период да се фокусират над насладата, чувствеността, романтиката. 

Лъв

Да си почиват, да презаредят батериите и да се уединят. Може да им се иска да прекарат известно време сами, да се наслаждават на личното пространство. Лъвовете ще станат по-замислени през периода и повече ще съзерцават нещата. 

Дева

Да се приготвят да блеснат! Ще са много търсени през периода. Стават популярни и доста заети. Социалният им живот е в подем и имат енергия. Ще присъстват на страхотни събития с приятелите. 

Везни

Чакат ги много успехи, най-вече в професионалния живот. Може да получават награди или да бъдат повишени. Бонуси същ не са изключени. Ще се радват на аплодисменти, комплименти, похвали. 

Скорпион

Нека плуват в непознати води през периода. Разширяват хоризонта си, може сега да са готови за пътуване до далечно място. Периодът е страхотен и просто за планиране на пътешествие, но и за ваканция с любимия човек. 

Стрелец

Време е за нежност, милувки, любов. Интимността е на фокус през периода. Стрелците са готови да се сближат с някого и да разкрият лични неща за себе си. Нека прекарват повече време насаме с любимия човек и да задълбочат връзката. 

Козирог

Значимите връзки ще са във възход и ще блестят през периода. Козирозите задълбочават и заздравяват връзката с любимия човек. Чакат ги сладки моменти. 

Водолей

Най-накрая може да намерят баланса между личния живот и работата. Може и да осъзнаят, че всъщност много се забавляват, когато работят, но и да потърсят други удоволствия, когато си почиват. 

Риби

Купидон ще ги улучи. Страстта ги завладява, усещат тръпка и вълнение. Ще се фокусират върху най-големите желания на сърцето си. Необвързаните може да срещнат истинска любов, сродна душа. 

Повече по темата четете в Teenproblem.net 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК