Зодиите, за които е характерно импулсивното хранене или емоционалното преяждане

Овните много ценят храната и обичат да си похапват вкусотии

16.07.2022 | 16:35 Редактор: Ваня Кузманова
Зодиите, за които е характерно импулсивното хранене или емоционалното преяждане

Част от зодиите са прекалено импулсивни. Те не могат да контролират дори привидно простички неща - глада, хапването, жаждата за нещо. Възможно е често да ядат, без да са толкова гладни, да преяждат. Това е т.нар. импулсивно хранене или емоционално преяждане. 

Овен

Импулсивността е второто им име! Те са импулсивни почти във всяка сфера от живота. Не мислят много преди да действат, живеят за мига. Много ценят храната и обичат да си похапват вкусотии. 

Лъв

Просто обожават да си поръчват скъпа и изискана храна в различни ресторанти или когато пътуват. Лъвовете си падат по лукса и охолния живот. Харчат много пари за храна, за да демонстрират класата си и защото това ги прави щастливи. Искат да опитат нови и екзотични неща. 

Везни

Храната носи комфорт на Везните и сякаш ги успокоява. Затова често преяждат. Тя им помага да се почувстват по-добре, когато са тъжни, самотни или наранени. След раздяла и караница с приятели/роднини, те си купуват доста вкусотийки и се глезят. 

Стрелец

Обожават да пътуват и да посещават различни места по света. За тях това е най-голямото удоволствие и то включва и опитването на нестандартна кухня. Много им харесва да пробват уникална, екзотична храна и да се наслаждават на чуждестранните менюта. 

Риби

Импулсивни са, когато избират каква храна да ядат. Рибите са много раними и чувствителни. Когато са тъжни, депресирани и се чувстват предадени, те купуват много десерти и снаксове. Това им помага да се почувстват по-добре. Лошото е, че не могат да спрат да хапват, дори когато са погълнали доста вредна храна.

Повече по темата четете в Teenproblem.net

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК