Хороскоп за 12 юли: Ден за изява на Девите, приятна изненада за Водолеите

Телците трябва да си пестят времето, чувството за хумор ще ги спаси от натрапници

12.07.2022 | 07:30 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 12 юли: Ден за изява на Девите, приятна изненада за Водолеите

През днешния ден не бива да бързаме в нищо. Също така трябва да внимаваме с парите и в спорове. 

Овен

Желанията и задълженията ви абсолютно ще се разминават и на моменти ще изпитвате силно безпокойство, неувереност. Заемете се първоначално със спешните ангажименти. В края на деня ще получите покана за импровизирана среща с приятели. Приемете я като награда за старанието и непременно участвайте в купона.

Телец

Непрекъснато ще сте в центъра на събитията и ще се окажете нужни дори на хора, с които принципно нямате особено близки отношения. Пестете си времето. Чувството за хумор е, което ще ви спаси от натрапници, интриги и разговори по незначителни и безинтересни за вас теми.

Близнаци

Колкото и да сте сигурни в твърденията си, не стигайте до ожесточени спорове. Ако околните не са съгласни с вас, по-добре помислете дали наистина аргументите им не са по-убедителни от вашите.

Рак

Един от начините да разнообразите преживяванията и да излезете от монотонния ритъм на ежедневието е да се занимаете с организацията на отпуската си. Ако пък вече сте я ползвали, то помислете как, с кого и къде да оползотворите уикендите си.

Лъв

Опитайте се да промените по някакъв начин динамичния си стереотип. Направете си експеримент с нещо съвсем обикновено. Изберете нов маршрут, опитайте някаква непозната храна, пробвайте екзотична подправка. Резултатът със сигурност ще ви изненада.

Дева

Мисълта ви е ясна, бърза и сте привлекателни. Ориентирайте се към публични изяви. Не само ще заявите себе си и ще получите популярност, но и ще си спечелите привърженици.

Везни

Не се разочаровайте, ако се наложи да се откажете от пътуване, което подготвяте от доста време. Причините ще са убедителни и няма да можете да ги пренебрегнете, но за ваше утешение е много вероятно вечерта да ви посетят гости от далече.

Скорпион

Стремежът ви към авантюри ще е изключително силен, но все пак подхождайте към екзотичните идеи разумно. Не злоупотребявайте със здравословното и финансовото си състояние, пише az-jenata.bg

Стрелец

Почти непрекъснато ще се налага да проявявате организаторския си талант при това не само по отношение на работата, но и по отношение на забавленията. Давайки оригинални предложения обаче, се съобразете с темперамента на останалите членове от екипа, за да спечелите одобрението им.

Козирог

Както настроението, така и намеренията ви ще са буквално видими от изражението ви. Опитайте се да контролирате емоциите, за да не сте уязвими спрямо хора, на които не им липсва желание да ви навредят. 

Водолей

Приятна изненада ще ви зареди с прекрасно настроение още от сутринта. Насладете се, забавлявайте се, но не очаквайте, че всички около вас ще са на същата вълна̀. Усетите ли, че не ви разбират, дистанцирайте се своевременно.

Риби

Събитията ще ви подскажат, че трябва да промените първоначалната си програма. Каквото и да се случва около вас, ще привлича вниманието и ще активира любопитството ви. Не се отказвайте от възможността да научите нещо ново, забавно и в известна степен вдъхновяващо.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК