Марс преминава в Телец - обърнете внимание на финансовите цели и стабилността

Нашите действия ще бъдат ръководени повече от красотата и ценностите

05.07.2022 | 14:20 Редактор: Жаклина Иванова
Марс преминава в Телец - обърнете внимание на финансовите цели и стабилността

Огненият Марс, който е планетата на действието, амбицията и желанието, напуска любимия си знак Овен, за да премине в Телец на 5 юли. В този земен знак Марс ще се задържи до 20 август. През следващите седмици ще обръщаме повече внимание на хубавите неща като почивка и свободно време.

На енергийно ниво това е голяма промяна за нас, тъй като Телецът се управлява от Венера. Това означава, че нашите действия ще бъдат ръководени повече от финансови решения, красота, ценности и всички ние може да сме малко по-фокусирани върху удоволствията и любовта в живота си, споделят западни астролози.

Също така сега ще сме по-склонни да търсим материални и физически удобства, като същевременно ще ни привличат красиви неща с трайна стойност.

Според астролози Марс не обича да бъде в знака на Телец, тъй като Телецът е по-бавен, а Марс е планета на действието, обича да работи с пълна сила. Влизайки в този земен знак, ни напомня, че понякога най-добрият начин да ускорим процесите около нас е като забавим темпото. Телецът е много трудолюбив, но също така знае, че най-добрият начин да свърши желаното е да подхрани добре своите нужди.

За някои от нас естествено предстоят и промени, които може да ни е малко по-трудно да приемем, но това не е непременно негатив. Всеки зодиакален знак ще бъде фокусиран и мотивиран върху това да постигне своите цели.

Транзитът на Марс в Телец е подходящо време да обърнем внимание и върху нашите финансови цели, за да намерим стабилност и сигурност. Периодът не е подходящ за поемане на рискове. Ако сме внимателни, ще можем да извлечем повече позитиви от този транзит.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК