Сезонът на Рака настъпва: Какво да очакват зодиите?

През периода ще трябва да забравим за драмата и да релаксираме

21.06.2022 | 23:19 Редактор: Теодора Патронова
Сезонът на Рака настъпва: Какво да очакват зодиите?

Сезонът на Раците започва утре и продължава до 22-и юли. С него отбелязваме и началото на лятото. През периода ще трябва да забравим за драмата, да си почиваме, да релаксираме и да сме по-спокойни. Да обърнем внимание на вътрешния си свят, на емоционалната си страна. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще са най-щастливи през сезона, а предизвикателства ще има за Овен, Везни и Козирог. 

Овен

Това е време за релаксация и спокойствие. Нека се спрат за малко. Прекарват повече време сами през периода и не са в настроение да работят прекалено много, да вършат много задължения. Нека стоят повече вкъщи, да прегърнат интровертната си страна и да си почиват. Заслужават почивка.

Близнаци

Време е да се отдадат. Не на човек или връзка, но на своите ценности и виждания. Да помислят какво и кои хора значат най-много за тях. Да поразсъждават над това в какво вярват, какви ценности и принципи имат. Да се фокусират над това, сега не е време за развлечения, нека останат сериозни.

Лъв

Чувстват се леко кисели, затова е по-добре да се затворят в черупката си и да се погрижат за себе си. Имат нужда от време, което да прекарат сами! Сега се справят с някои спомени и мечти от миналото - и добри, и лоши. Трябва да видят какво чувстват и да решат какво ще правят. Нека започнат на чисто и махнат товара от себе си.

Везни

Работата ще е на фокус за тях и може да има напрежение в тази сфера. Заети са, имат да вършат доста неща, работят за свои кариерни цели. И е важно да работят толкова здраво, колкото могат. Здравата работа ще бъде възнаградена - с повишение на заплатата, нова, по-хубава длъжност. Но ще си личи, ако не са свършили работата добре и това може да доведе до сериозни последствия.

Стрелец

Хората често казват, че те не си падат по сериозните връзки и не се отдават на един човек, но сега това не е така. Сезонът на Раците ги кара да формират здрави, дълбоки, значими връзки. Или да направят съществуващите връзки по-сериозни. Емоционален период за Стрелците, но ще усетят какво значи истинска интимност.

Водолей

Трябва да работят над регулиране на емоциите си. Ако чувстват, че стресът ги съсипва, нека погледнат сериозно над нещата и да ги анализират. Може работата да ги натоварва много или вкъщи да цари хаос. Или пък да са в токсична връзка. Нека бъдат практични, да видят какъв е проблемът, да намерят корена му и така ще успеят да го превъзмогнат. Нека си създадат по-здравословни навици. В края на периода ще се почувстват по-добре.

Четете повече по темата в teenproblem.net

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК