Хороскоп за 4 юли: Овните да контролират емоциите си, Раците ще се натъкнат на затруднения

Девите не трябва да се заемат с повече задачи, отколкото са в състояние да свършат

04.07.2022 | 07:58 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 4 юли: Овните да контролират емоциите си, Раците ще се натъкнат на затруднения

Овен

Контролирайте емоциите. Желанието ви за напредък и отстояване на позициите не трябва да стига до прояви на открит сблъсък.

Телец

Колкото и да сте сигурни в мнението и решенията си, реагирайте така, че да избегнете проявите на самонадеяност. Ще настроите срещу себе си и онези, които обикновено ви подкрепят.

Близнаци

Избягвайте контактите с непознати и сблъсъците с представители на държавната администрация. И едните, и другите могат да ви създадат еднакво сериозни проблеми.

Рак

На доста затруднения ще се натъкнете още в началото на деня. Погледнете ги откъм добрата им страна. Приемете ги за убедителен начин, чрез който да покажете на какво сте способни.

Лъв

Човешко е да се сравнявате и да съпоставяте собствените си умения с тези на околните. Следвайте вдъхновението си, ще ви подскаже как да се справите с най-сложните задачи и то по-бързо, отколкото сте си представяли. Какво по-добро от това?

Дева

Не се заемайте с повече задачи, отколкото сте в състояние да свършите, само за да услужите или угодите на някого. Не се знае дали търсейки съдействието ви не се опитват всъщност да ви навредят, пише az-jenata.bg
Везни

Ориентирайте енергията си към конструктивни дейности, чието изпълнение можете да контролирате. Всяко отклонение от правилата или популярно установените стандарти рано или късно ще се отрази на позициите ви.

Скорпион

Придържайте се към изискванията за безопасност при работа и не подценявайте ролята на личните предпазни средства. Съществуват предпоставки за травма, нараняване или пък усложняване състоянието на вече съществуващо увреждане като слънчево изгаряне.

Стрелец

Професионалните проблеми, доколкото ги има, ще са свързани с обективни обстоятелства като повреда на техниката, грешки в технологията или нередности в логистиката. Проверете всички условия, от които зависи работата ви още от сутринта, за да имате време да преминете към вариант Б.

Козирог

Не си съставяйте твърде амбициозни планове. Подредете задачите по важност, преди да стартирате. Така ще съсредоточите силите си предимно върху дейности, от които очаквате най-високи и най-бързи постъпления.

Водолей

Внушаващо количество „атрактивни“ предложения за нова, допълнителна или съвместна работа ще препълни електронната ви поща. Постарайте се внимателно да отделите надеждните от съмнителните. Не давайте окончателни отговори, преди да проверите съществуващите мнения.

Риби

Опитайте се да не смесвате желанията с възможностите и реалността с въображаемите си очаквания. Придържайте се към фактите, за да избегнете поредното разочарование от прекаления си оптимизъм.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
0 rate up comment rate down comment 0
еееее
преди 1 месец
късно... Девата вече се нагърби :/ Сигнализирай за неуместен коментар