Меркурий влиза в Близнаци: За какво да сме подготвени?

Променливият въздушен зодиакален знак може да ни подтикне да се свържем с другите

13.06.2022 | 14:57 Редактор: Жаклина Иванова
Меркурий влиза в Близнаци: За какво да сме подготвени?

На 3 юни ретроградната фаза на Меркурий приключи и всичко стана някак по-леко. Когато планетата на комуникацията се движи назад, не само има объркване в разговорите с другите, но са възможни и проблеми с пътуване, техника, както и забавяния на проекти.

На 13 юни Меркурий ще влезе отново в Близнаци, на който е и управляваща планета. Близнаци са променлив и въздушен знак. Възможно е да почувстваме нещо като дежавю относно това, което ни се е случило между 29 април и 22 май, когато Меркурий за последно беше в знака Близнаци. Сега обаче планетата се движи с пълна скорост, което е чудесна новина за всяко начинание, което изисква пътуване или просто изразяване на вашата гледна точка.

Какво може да очакваме, когато Меркурий е в Близнаци?

Меркурий, който отговаря не само за комуникацията, транспорта и технологиите, но и за начина, по който изразяваме себе си и приемаме информаци, вече е владетелят на Близнаци. Когато се движи през този знак, той се чувства удобно и неговата енергия се засилва.

Въпреки това Меркурий в енергията на Близнаци е бурен, бъбрив, любопитен и социален. Променливият въздушен зодиакален знак може да ни подтикне да се свържем с другите и да съберем цялата информация, налична за нас. Сега ще почувстваме глътка свеж въздух да учим нови неща, да планираме своите идеи, да започнем импровизирани разговори.

Меркурий ще се задържи в Близнаци до 5 юли, но ще се свърже с други планети, създавайки различни астрологични събития.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК