Хороскоп за 13-19 юни: Ето кои зодии ще се срещнат с любовта

Очаква ни пълнолуние в Стрелец

11.06.2022 | 10:05 Редактор: Здравко Черкезов
Хороскоп за 13-19 юни: Ето кои зодии ще се срещнат с любовта

През новата седмица желанието ни да се свържем емоционално с половинката ни или потенциална такава ще се повиши. Това ще се дължи на Меркурий, който навлиза в знака на Близнаци. Очаква ни и пълнолуние в Стрелец, което ще направи още по-интересни въпросите относно комуникация и любовни връзки. Венера и Сатурн ще ни накарат да гледаме по-реалистично на любовта. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овните определено преживяват ярко това, което се случва в любовния им живот. Е, пълнолунието в знака на Стрелец ще ви накара да направите някои промени. Нещо в любовния ви живот вече не може да е в съответствие с морала ви. От друга страна, особено ако сте необвързани, може да сте обхванати от негативни мисли за любовта. Необходима е промяна.

Телец

През тази седмица родените под знака на Телец може да не усещат особено любовта. Ако това все пак се отнася за някои от вас, може би е време да се отнасяте към себе си с повече любов и доброта, които бихте се надявали да получите от друг човек. Венера все още се движи през вашия знак, като прави всичко възможно, за да ви подкрепи. Проблемът идва от това, че няма да е особено в добра позиция със Сатурн.

Това може да блокира голяма част от нейната невероятна енергия. Възможно е да се почувствате неоценени от любимия човек, или ако сте необвързани, да се почувствате по-самотни или по-изолирани от обикновено. Вярата във вашата вътрешна ценност е ключът към преодоляването на всяка ситуация.

Близнаци

Повишените емоции могат да разтърсят романтичния ви живот. Въпреки че вероятно ще се почувствате психически силни и способни да вземете решение относно любовта, това не означава, че ще бъде лесно да го направите. Раздялата е възможна при пълнолунието тази седмица, което ще огрее вашия партньорски сектор. Ако това се случи, вероятно ще бъде много по-емоционално за вашия партньор.

Можете да разсъждавате по-логично относно раздялата, докато половинката ви може да бъде увлечена от заплетени чувства. Ако не планирате раздяла, отдайте се на повече романтика с половинката и не давайте шанс на конфликтите.

Необвързаните Близнаци може да откажат любовно предложение от някого, който е от различен произход или с когото имат значителна разлика във възрастта. Няма нищо лошо в това, важното е как вие се чувствате.

Рак

Раците може да не се чувстват особено удовлетворени, когато става въпрос за романтика. Ако сте във връзка, то партньорът ви може да ви накара да чувствате, че задълженията ви към него надвишават нуждите ви или дори личните ви стремежи. Това може да предизвика горчивина, но ще трябва да се справите с това.

Необвързаните да внимават, защото е възможно някой от приятелите ви да наруши доверието ви по някакъв начин. Действията им могат да затвърдят идеята, че никога няма да намерите любов, на която можете да разчитате. Не хранете негативните мисли. Вместо това подхранвайте оптимизма си.

Лъв

Новата седмица ще доведе до повратна точка в любовния и социалния ви живот. Меркурий влиза във вашия 11-и дом на приятелството. Бъдете отворени за повече социални преживявания и ако сте необвързани, лесно може да срещнете някого, който да ви впечатли. Пълнолунието във вашия 5-и дом на романтиката може да донесе промяна в любовните въпроси.

Самотните Лъвове може да се свържат с нов любовник, докато тези, които се срещат с някого, може или да разпознаят дълбоката си любов към бивша случайна половинка, или от друга страна, да осъзнаят, че е време да се разделят. Обвързаните представители на зодията ще имат прекрасна седмица, а някои от тях може да започнат да правят планове за бебе.

Дева

Седмица на промени за обвързаните Деви. Венера и Сатурн се „сблъскват“ една с друга, като ви помагат да забележите дали настоящата ви любовна връзка е балансирана по отношение на даване и вземане. Ако вие сте тези, които полагате повече усилия във взаимоотношенията ви, търпението ви може да се изчерпа.

Необвързаните ще предпочетат да се фокусират върху себе си, хобитата си и забавлението.

Везни

Ако изпитвате някакъв страх, то той може да ви възпира от успешни любовни връзки в момента. Ако сте необвързани, емоционалните ви стени може да са толкова високи, че никой да не се опита да ги събори. Възможно е стената, която сте си изградили в мислите с цел да защитите себе си, да ви подведе относно какво е прекрасната любовна връзка.

Вероятно имате основателни причини да се страхувате, вкоренени във вашето минало. Напомнете си, че сте в настоящето и можете абсолютно сигурно да преодолеете тези стари препятствия. Що се отнася до обвързаните Везни, тази седмица може да се наложи да изгладите някои недоразумения с любимия човек. Не се колебайте да го направите.

Скорпион

Скорпиони, романтиката може да ви изглежда изтощителна в този момент, независимо как изглежда любовният ви живот. Може просто да я чувствате повече като задължение. Пълнолунието в знака на Стрелец тази седмица ще се срещне с Нептун, който в момента е във вашия романтичен сектор. Възможно е самочувствието ви да е подкопано твърде много заради отстъпките, които правите относно вашата половинка. Затварянето на очите си има цена.

Ако сте необвързани, запитайте се дали има нещо, което сте избягвали относно любовта и срещите? Венера се бори с енергията на Сатурн и това може да ви накара по някакъв начин да се отдръпнете от някого, който е привлякъл вниманието ви.

Стрелец

Комуникацията между вас и вашата половинка ще бъде по-обогатяваща. Меркурий влиза във вашия сектор на партньорството. Вземането на важни решения заедно и провеждането на евентуално неудобни разговори трябва да бъдат по-лесни за управление. Пълнолунието във вашия знак ще ви накара да добавите повече емоции към думите си. Бъдете наясно с вашата реактивност и потенциална свръхчувствителна природа.

Необвързаните може да използват енергията на пълнолунието, за да създадат връзка с повече романтика, в която да заявят своите нужди.

Козирог

Романтиката няма да бъде лесна през тази седмица. Ако се намирате в любовна връзка, която не е най-здравословната, тогава тя може да достигне точката си на прекъсване. От друга страна, тези Козирози, които се намират в положителна връзка, може да преминат някакъв тест за взаимоотношенията им. Венера и Сатурн няма да бъдат в добра позиция един към друг.

Това може да създаде усещане, че не сте достатъчно ценени от партньора си или ако сте необвързани, това може да е още една седмица на самота за вас. Но това няма да се дължи на факта, че няма романтични възможности пред вас, а на факта, че нямате желание да се занимавате с любовни въпроси на този етап.

Водолей

В понеделник Меркурий влиза във вашия 5-и дом на романтиката. Ако сте необвързани, пред вас ще има повече от една романтична възможност за вълнуваща комуникация. Бъдете внимателни на първите срещи, защото това е само среща, а не интервю, така че не задавайте безкрайно много въпроси.

Обвързаните Водолеи може да имат сериозен разговор с половинката си относно деца – да обсъдите създаването на такова или да се касае за нещо свързано вече с вашите деца. Може сериозният разговор да е свързан и с друг битов въпрос. Водете ясни разговори, съветва Az-jenata.bg.

Риби

Ако има неща, които са останали неизказани, то те могат да нанесат повече вреда на любовния ви живот. Свободолюбивата Венера преминава през вашия сектор на съобщенията, но ще се срещне със Сатурн. Възможно е да има нещо, което наистина искате да кажете, но се оказвате блокирани. Всички видове страхове могат да ви възпират, като например да разкриете истинските си чувства, а вместо това да пазите тайната си.

Възможно е и да има определен въпрос, който искате да обсъдите с любимия човек, но отново да се притеснявате да повдигнете темата. Вселената ви призовава да си поемете дълбоко въздух и да кажете това, което трябва да кажете.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК