Знаците, които показват, че планират да ви уволнят от работа

Спират да ви викат по срещи

06.06.2022 | 06:30 Редактор: Ваня Кузманова
Знаците, които показват, че планират да ви уволнят от работа

Сигурността на работното място е ключова за това човек да се чувства спокоен и удовлетворен. Винаги можете да смените работното си място по свое желание и при наличие на друга атрактивна оферта, но пък никой не иска да бъде освободен изненадващо и без да има план за действие. Ето защо е важно да си вършите работата съвестно и да сте нащрек за всякакви промени в компанията, които може да се отразят на вашето работно място.

Ето и сигналите, че по всяка вероятност ще ви махнат:

Получавате от няколко места негативна обратна връзка

Обратната връзка е хубаво нещо, стига да е градивна. Ако в кратък период получите различна обратна връзка по няколко проекта и тя е негативна, това може да е червен флаг, че "ви готвят нещо". Не, че ситуацията не може да бъде реалистична и обективна, но съвпадението и количеството на недоволни е леко подозрително.

Спират да ви викат по срещи

Изключването от важни работни срещи, особено по проекти, по които работите, е сред най-силните индикатори, че нещо не е наред и се опитват лека-полека да ви дистанцират от случващото се в компанията.

Мениджърът ви постоянно ви прави забележки

Подобно поведение, особено без видима причина, може да означава, че мениджърът ви иска да ви изнерви и да ви накара да напуснете.

Повече по темата четете в Tialoto.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК