Хороскопът за 5 юни: Рибите са податливи на влияние, Девите ще са разочаровани

В неделния ден ще можем да поставим началото на нови проекти

05.06.2022 | 08:00 Редактор: Теодора Патронова
Хороскопът за 5 юни: Рибите са податливи на влияние, Девите ще са разочаровани

В неделния ден ще можем да поставим началото на нови проекти.

Овен

Още от сутринта ще попадате в какви ли не комични ситуации, които ще ви заредят с оптимизъм и добро настроение. След това с каквото и да се заемете, ще ви се получава като на шега.

Телец

Разпределете деня между семейството и приятелите. Няма да съжалявате. И едните, и другите, зарадвани от факта, че им обръщате внимание, ще ви „възнаградят“ с някаква приятна изненада.

Близнаци

Желанието ви да сте в компания ще е по-силно от когато и да било. Хубаво е да се забавлявате, стига да не прекалите с бъбривостта и стремежа да сте в центъра на вниманието, което може да отегчи събеседниците ви и да ги отблъсне от вас.

Рак

Един от дните, в които сте толкова сигурни в себе си, че сте готови в пристъп на самоувереност да стигнете до откровен и съвършено излишен инат. Вземете се в ръце, ако не искате да предизвикате недоволство у близките си.

Лъв

Настроението ви ще варира в различни посоки. Постарайте се да не стигате до крайности и да не редувате фатализъм с безразличие. Всъщност, ако запазите присъствие на духа, нищо лошо няма да се случи, а събитията ще оправдаят очакванията ви, пише az-jenata.bg

Дева

Не е изключено да изпитате силно разочарование от някого или нещо. Опитайте се да заложите на прагматичното си мислене. Направите ли го, ще установите, че прекалената ви взискателност е излишна и ви пречи.

Везни

Ще получите прекрасни резултати от всяка дейност, която изпълнявате съвместно с хора, които обичате или на които вярвате. Ориентирайте усилията си към занимания, с които не можете да се справите самостоятелно.

Скорпион

Можете да направите първите стъпки към новите си проекти. Ограничете се до създаване на организация и систематизиране на ресурсите и ще си осигурите достатъчно време за същинската работа.

Стрелец

Спешно ще се наложи да споделите знанията и опита си с по-млад приятел или роднина, който е в беда. Помогнете доколкото ви е възможно, но не прекалявайте със съветите. Наличието на самостоятелност е условие за поемане на отговорност.

Козирог

Обстоятелствата ще се развиват изключително във ваша полза и ще получите огромно признание и комплименти за постигнатите до момента успехи. Не се възгордявайте и не забравяйте да споменете хората, които са ви съдействали.

Водолей

Думите, мислите и постъпките ви категорично ще се разминават. Избягвайте случайните контакти, за да не навредите на доброто си име. Постарайте се да общувате само с хора, които познавате отдавна и ви възприемат във всякакви ситуации.

Риби

Податливи сте на влияние. Въздържайте се от взимане на важни решения с перспективни последствия. Не обсъждайте намеренията си с никого, за да не ви създадат проблеми при осъществяването им.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
блуба
преди 1 година
За рибите и девите специално, ще имам възможност да проследя ;р Сигнализирай за неуместен коментар