Венера - планетата на любовта и красотата влезе в Телец: Какво предстои за зодиите? 

Лъвовете ще имат много късмет в кариерата

01.06.2022 | 22:20 Редактор: Ваня Кузманова
Венера - планетата на любовта и красотата влезе в Телец: Какво предстои за зодиите? 

Планетата на любовта и красотата влезе в Телец на 28 май и ще остане там до 22 юни. Телците са чувствени, нежни, сериозни и лоялни знаци, което значи, че тази комбинация действа много добре на всички зодии. 

Овен

Венера в Телец ще им напомни за чувствеността им. Трябва да се доверяват на чувствата си и да се отдадат на повече физическа наслада, това ще донесе успех на връзките. Може да отидат на масаж за двойки или да си купят нови дрехи, с които изглеждат привлекателни. 

Телец

Те са главните герои през периода. Ако се чувстват пренатоварени от цялото внимание, което получават, нека си спомнят - ОК е хората да ги забелязват. Венера е в техния знак и те стават още по-чаровни, харизматични и магнетични. Време е отново да изместят фокуса върху себе си. 

Близнаци

Винаги са в движение, но сега е време за пауза. Ще им подейства добре, ако починат и имат време за солови проекти. Сега имат шанс да се потопят във вътрешния си свят. Ако са във връзка, с партньора може да опитат да медитират заедно или пък да изпробват ледена вана.

Рак

Социализирането е ключът към успеха за тях, когато Венера е в Телец. Ако са необвързани и искат гадже за лятото, може да намерят този човек чрез приятели или чрез онлайн запознанства. Да не се притесняват да използват тези приложения за запознанства. 

Лъв

Според репутацията им, те винаги искат да са в центъра на вниманието. Сега звездите им позволяват това. На фокус са славата, репутацията, кариерата. Може с партньора да имат малко повече публични прояви на любов от обикновено. Ако са самотни, може да срещнат нова тръпка в работа или на забавно събитие. 

Дева

Любовта е равна на интелект за тях през периода. Девите ще бъдат привлечени от духовити, мъдри закачки и някой, които ги мотивира да мислят и анализират. Жадуват за партньор, от който могат да научат нещо ново и когото самите те могат да научат на нещо. 

Везни

Много държат на любовта, а през периода жадуват за едно съвсем ново ниво на интимност. В началото може да им е леко некомфортно, но трябва да се покажат уязвими пред партньора и да споделят всичко лично с него. Или с някой близък приятел. Когато разкрият себе си и споделят свои истини, тайни, връзката става по-силна. .

Скорпион

Сега е време да обърнат внимание на връзките с най-близките. Ако имат партньор, може да отделят повече време за него, да го карат да се чувства добре и да му се радват. Венера в Телец носи мир и спокойствие във връзките им. Хармонията е във въздуха. Нека се възползват и да намерят решение на проблемите, сега това ще протече спокойно и без драми. 

Стрелец

Може да имат повече работа през периода, но и получават важни признания. Ще помислят за връзките си и в професионалния, и в личния живот. Ще видят и дали има баланс между кариерата и личния живот. Сега е време да си създадат здравословни навици. Обвръзаните може да започнат да спортуват с партньора, да вършат ежедневните задължения заедно. 

Козирог

Възможно е постоянно да ходят по срещи с различни хора. Стават по-големи романтици и ще имат повече късмет във всяка сфера. Козирозите се отдават на креативността и романтиката. Ако са отворени към това да намерят нова любов, времето е подходящо за това. 

Водолей

Те ще се фокусират върху това да създадат стабилност и това ще им върне вътрешния мир. Венера в Телец им напомня за любовта към дома и колко свещен е той. Може да инвестират в жилището - да създадат уют, да купят нови чаршафи, или просто да готвят повече. 

Риби

През периода ще се чувстват много привлечени от думите на някои хора, възгледите и мненията им. Венера в Телец ги окуражава да споделят каквото им е на сърце. Да изкажат мнението си, да са по-открити, да споделят своите истини. Обмяната на информация с другите е много важна. 

Повече по темата четете в Teenproblem.net 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК