Зодиите, които са най-склонни да се преструват по време на секс

Някои лъжат в леглото, за да са любезни към своя партньор, други се колебаят да изразят недоволство

27.05.2022 | 06:30 Редактор: Здравко Черкезов
Зодиите, които са най-склонни да се преструват по време на секс

Има няколко зодиакални знаци, които имат склонност да фалшифицират емоциите и усещанията си по време на секс. И до днес обсъждането на теми като секса и интимността все още се счита за табу сред по-консервативните хора в общество. Именно това е и една от причините хората да се чувстват принудени да лъжат относно това, дали наистина получават удовлетворение докато правят любов с половинката си. Някои лъжат в леглото, за да са любезни към своя партньор, други се колебаят да изразят недоволство, когато става въпрос за интимност.

Разберете представителите на кои зодиакални знаци, имат склонност да се преструват по време на секс.

Стрелец

Стрелецът е особено създание, което би направило почти всичко, за да избегне тези отвратителни, дълги и неудобни разговори с половинката си, касаещи секса и интимността. Това е точно този вид дискусия, която един истински Стрелец не би искал да води никога. Хората от този знак са склонни ако изпитват дискомфорт в леглото, да заобикалят проблема и да се преструват, че са доволни от правенето на любов.

Риби

Въпреки че Рибите имат нужда от партньор, с когото да се чувстват комфортно да споделят интимни детайли, някои представители на тази зодия се колебаят да изразяват вътрешните си чувства и мисли. Рибите са от вида хора, които не обичат да предизвикват проблеми в отношенията си. Те са последните, които биха признали на половинката си, че не чувстват удоволствие по време на секс или че не стигат до оргазъм. По-склони са да се преструват в леглото, само и само, за да зарадват любимия човек.

Четете повече по темата в Tialoto.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК