Бил Гейтс призна, че е изневерил на бившата си съпруга: Причиних болка

"Разводът определено е тъжно нещо", сподели основателят на Microsoft

16.05.2022 | 08:25 Редактор: Искра Ангелова
Бил Гейтс призна, че е изневерил на бившата си съпруга: Причиних болка

Година след като основателят на Microsoft Бил Гейтс и бившата му съпруга Мелинда обявиха раздялата си, милиардерът изрази съжаление за "грешките", които е допуснал в 27-годишния си брак.

Бил Гейтс направи нови коментари за предполагаемата си изневяра по време на дългия му почти три десетилетия брак с Мелинда Гейтс. Попитан от журналиста Савана Гътри дали е бил неверен съпруг, той се обърна и каза, че не е "конструктивно“ да навлиза в подробности. "Със сигурност направих грешки и поемам отговорност", каза той в интервю от 3 май.

"Не мисля, че задълбочаването в подробностите в този момент е конструктивно, но да, причиних болка и се чувствам ужасно от това", заяви той.

66-годишният филантроп и 57-годишната му бивша съпруга, обявиха раздялата си в съвместно изявление през май 2021 г. чрез акаунта на Бил в Twitter. И докато Бил нарича раздялата "тъжна", той казва, че с Мелинда все пак ще "работят заедно" и занапред.

"Разводът определено е тъжно нещо. Аз нося отговорност за това, че причиних много болка на семейството си. Беше трудна година. Чувствам се добре, че всички ние вървим напред сега. Мелинда и аз продължаваме да работим заедно. Беше тъжно и трагично, но сега се движим заедно", допълни той.

По време на изчерпателното интервю, Бил, който в момента промотира новата си книга "Как да предотвратим следващата пандемия“, също така обърна внимание на положителните аспекти на известния съюз на двойката. "Имахме много невероятни неща в брака си. Децата, базата, удоволствието, което имахме. И така, това е много трудна промяна."

Бил и Мелинда имат три деца заедно - 26-годишната Дженифър, която се омъжи миналото лято, 22-годишният Рори и 19-годишната Фийби. Бил добави, че с Мелинда са "израснали" заедно. "Знам, че разводите са различни, но това е просто пълна промяна", каза той по време на интервюто. "Бяхме партньори, някак израснахме заедно, а днес всичко е различно. Ние не сме женени."

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК