Хороскоп за 16 май: Бурни емоции за Девите, Раците да внимават в отношенията

Овни, започнете седмицата с "отделяне на зърното от плявата"

16.05.2022 | 07:29 Редактор: Здравко Черкезов
Хороскоп за 16 май: Бурни емоции за Девите, Раците да внимават в отношенията

Какво ви очаква в първия ден на новата седмица, вижте в астрологичната прогноза, изготвена от Петя Георгиева. 

Овен

Започнете седмицата с "отделяне на зърното от плявата" или, по друг начин казано, различаване на важното от маловажното. Само така ще успеете да разпределите силите си ефективно и да се приближите до целите си.

Телец

Още в самото начало на деня ще се наложи да се погрижите за родителите си или други по-възрастни роднини. Проблемите им няма да са особено сериозни. Най-важно за тях ще е да не ги лишавате от внимание.

Близнаци

Разпределяйте силите си равномерно, особено ако имате проблеми със сърдечно-съдовата система. Не се преуморявайте и по възможност не се натоварвайте с допълнителни ангажименти, които не влизат в преките ви задължения.

Рак

Отношенията с деловите партньори ще са сложни, а дискусиите за съвместна дейност – проблемни. Преценявайте много внимателно всяка своя дума, за да не попаднете в схемата "с вашите камъни, по вашата глава".

Лъв

Не преувеличавайте и не придавайте излишен драматизъм на неприятностите си. Затрудненията, на които се натъквате ще са предизвикани от човешка намеса. За да реализирате замислите си, ще се наложи просто да изчакате.

Дева

Обстановката ще е напрегната, емоциите бурни и в повечето случаи неудържими. Обстоятелствата ще ви принудят да прибегнете до лидерските си умения. Не се съмнявайте в себе си, но и не позволявайте да ви обвиняват за чужди грешки.

Везни

Преживяванията ще се развиват по синусоида. Ще довършите голяма част от изостаналите дейности, което няма начин да не ви зарадва. От друга страна, спорове, провеждани през последните няколко седмици, ще достигнат кулминацията си. Хубавото е, че част от тях ще бъдат прекратени изцяло.

Скорпион

Пълнолуние и пълно Лунно затъмнение във вашия знак. На преден план ще излязат въпроси, свързани с финансите, безопасността, оборудването и повишаване ефективността на работа. Ако се налага да правите някакви инвестиции, реализирайте ги на малки части.

Стрелец

Ще успеете да финализирате важен проект, по който работите в момента. Съществено събитие ще е, че договор, който не ви удовлетворява, ще отпадне поради неактуалност. Ще изпитате истинско облекчение, пише Az-jenata.bg.

Козирог

Не взимайте и не давайте пари на заем. Не се натоварвайте с обещания, в чието изпълнение имате дори минимално съмнение. Четете внимателно и неколкократно документите, които подписвате.

Водолей

Ще се наложи да отговаряте за нарушение на дисциплината, което сте допуснали преди време. Излишно е да шикалкавите и да се оправдавате. Приемайки ситуацията такава, каквато е, може да преживеете известно неудобство, но ще спечелите уважение.

Риби

Придържайте се към правилата, особено по време на пътуване и към тези за безопасност при работа. Ако се налага да работите с нови, непознати уреди и инструменти, прочетете внимателно инструкцията за употребата им. Съществуват предпоставки за травма.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
манджи
преди 1 година
Едни и същи претоплени манджи... Малко корекция и айде пускаме и за утре :/ Сигнализирай за неуместен коментар