Хороскоп за 12 май: Лъвовете не трябва да си поставят амбициозни цели

Финансовото състояние на близнаците е нестабилно

12.05.2022 | 09:52 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 12 май: Лъвовете не трябва да си поставят амбициозни цели

Овен

Няма да сте в позиция да влияете върху събитията, така че във ваш интерес е да се съобразявате с тях. Направите ли го, ще свършите всичко набелязано и без ни най-малък намек за хаос.

Телец

Личната ви организация ще е перфектна, за разлика от неориентираните действия на останалите участници в процесите. Поведението им със сигурност няма да ви хареса, но и проявите на раздразнителност от ваша страна няма да са особено ефективни, така че по-добре се опитайте да запазите спокойствие.

Близнаци

Финансовото ви състояние е нестабилно. Въздържайте се от спонтанни, предизвикани от внезапен порив покупки. Не само ще се окажат излишно похарчени пари, но не е изключено и предметите, които сте взели, да са дефектни.

Рак

С професионалните задължения няма да имате никакви проблеми, за разлика от домашно-битовите, които непрекъснато ще ви карат да мислите, че „ръцете ви пречат“. Заключението е ясно, просто не се занимавайте с нищо у дома.

Лъв

Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Опитвайки се да впечатлите всички около себе си е много възможно да си навлечете неприязънта им.

Дева

Следвайте строго личните си принципи и не се поддавайте на изкушения. Каквито и атрактивни оферти да ви предлагат или ги игнорирайте, или поне не отговаряйте веднага. Във всяка една от тях ще има уловка с неприятни последствия.

Везни

Постарайте се да разпределите силите си равномерно, за да не попаднете в положението на кораба, който изразходвал всичката па̀ра не за да се движи, а за да отправя звукови сигнали. По друг начин казано, действайте целенасочено, без да говорите за това, което правите или за предстоящите си замисли.

Скорпион

Събитията ще са динамични, опитайте се да овладеете емоциите. Най-ефективният начин да се разтоварите от натрупаното напрежение е да посветите част от времето си на хобито или на интелектуални предпочитания, пише az-jenata.bg

Стрелец

Ще допуснете огромна грешка, ако моментално се заемете с реализацията на първата идея, която ви хрумне в съзнанието. Намалете темпото и инициативата. Посветете се първоначално на рутинните занимания. Така ще си осигурите време за подреждане на приоритетите и избистряне на детайлите.

Козирог

Настроението ви ще е нестабилно, а на всичкото отгоре дори най-обикновени познати задължения ще ви се получават трудно. Заемете се само с най-спешното и неотложното, за да минимизирате грешките. Резултатът може да не е впечатляващ, но и загубите ще са незначителни.

Водолей

Действайте самостоятелно и не се опитвайте да въвличате никого в изпълнението на собствените си замисли. Ефектът при всички случаи ще е отрицателен. Избраният от вас съучастник или ще обърка нещо и ще забави работата ви, или ще представи постиженията ви като свои.

Риби

Дали ще „обърнете планини“ или ще „циклите на едно място“ зависи от личната ви организация. Ако се опитвате да правите няколко неща едновременно, определено няма да довършите нищо започнато. Но ако сте последователни и методични, за ден ще направите онова, за което в други случаи ви е трябвала седмица.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК