Спорове с шефа, инат и откровеност - тези зодии са най-често уволнявани

Овенът е непредсказуем със своята брутална откровеност

22.04.2022 | 12:10 Редактор: Жаклина Иванова
Спорове с шефа, инат и откровеност - тези зодии са най-често уволнявани

Работното място е като малка държава. Особено в по-големите компании, където има много отдели, йерархически структури и човек трябва постоянно да играе игри и да внимава къде стъпва.

Дипломацията, подмазването и мълчанието са похвати, които всеки човек трябва до известна степен да притежава и упражнява на работното място, ако иска да оцелее за по-дълъг период от време.

Не са малко хората, които не желаят да се впускат в различните корпоративни игри и до последно отстояват себе си и принципите си (без значение дали са прави или не в отделните ситуации), което се набива на очи и бързо може да доведе до тяхното уволнение.

Ето и кои зодии са по-застрашени от принудително освобождаване от работното място и какво провокира това:

Овен

Това е един от най-импулсивните знаци в зодиака - като буре с барут е, което във всеки един момент може да гръмне. Овенът е непредсказуем и със своята брутална откровеност, която проявява без филтър и по всяко време, нерядко се оказва в ситуации, в които е "настъпил" висшестоящите си и резултатът е - освобождаване от позицията му.

Телец

Изключително инатливи - Телците се борят до дупка за своите каузи, дори те да не са справедливи в очите на останалите. Веднъж науми ли си нещо, Телецът захапва и не пуска до последно. Готов е да спори с шефовете си и с всеки, който се изпречи на пътя му и има друго мнение. Това води до много търкания и напрежение и поводи за уволнение.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК