Сигнали, които ни подсказват, че трябва да оставим един мъж

Когато сте влюбени в някого, розовите очила на любовта може да замъглят преценката ви за поведението му

17.04.2022 | 20:39 Редактор: Жаклина Иванова
Сигнали, които ни подсказват, че трябва да оставим един мъж

Когато сте влюбени в някого или вече имате връзка с него, розовите очила на любовта може да замъглят преценката ви за поведението му. Инстинктивно ще се съсредоточавате само върху хубавите му страни и ще игнорирате лошите.

Няма да приемате отрицателните му страни, защото няма да ги виждате все още. Няма и да приемате като сериозен червен флаг някои фрази и изречения, които ще подмята.

А те са точно такива - фрази, които трябва да ви накарат да наострите сетивата си и да внимавате какво цели той с тях.

Ето няколко мъжки фрази, които са сериозни "червени флагове"

1. Мразя да правя планове

Ако мъжът не иска да прави планове с вас за уикенда, за след седмица или за лятната ви почивка заедно, това е показателно за отношението му към вас и връзката ви. С тези подмятания той може би се опитва да ви подготви какво да очаквате от него или по-точно какво да не очаквате и на какво да не се надявате. Тази фраза може да се появи по много различни начини – "Не обичам ограниченията на времето", "Действам на момента, защото съм спонтанен" и други подобни изречение водят до едно и също, а именно - нежеланието да се обвързва истински.

2. Всички момичета, с които съм се срещал, бяха прекалено "…"

Можете да завършите фразата по какъвто начин искате или според това какво сте чували от устата на партньора си. Каквато и квалификация да следва след "прекалено", това означава в повечето случаи едно – партньорът ви не иска да прави компромиси.

С тази фраза и сродните на нея той ви подсказва, че вече е разделил жените според свои собствени показатели, сложил ги е в рамки и определена група жени, които му идват "прекалено", са поставени именно там – в кътчето в сърцето му, в което няма място за никакви компромиси. Това място си е отредено само за него и вие нямате място там.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нидерландия
преди 2 години
Така бе, ама човек все се надява, че той/тя ще е различният. Сигнализирай за неуместен коментар