Хороскоп за 11 април: Денят ще ни изненада с редица събития

Близнаците да не приемат драматично забележките и претенциите на околните

11.04.2022 | 08:59 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 11 април: Денят ще ни изненада с редица събития

Понеделник ще ни изненада с редица събития. 

Овен

Въздържайте се от участие в дискусии на "горещи" теми, които много бързо ще се деформират в ожесточени спорове. Търпението не е най-силната ви страна, ще направите импулсивно изказване, за което незабавно ще съжалите, но ще е късно.

Телец

След преминаването на Меркурий във вашия знак ще сте много по-убедителни и по-сладкодумни. Опитайте се да обсъдите още веднъж предложения, които към момента не са получили одобрение, но в никакъв случай не се изкушавайте да манипулирате събеседниците си.

Близнаци

Не приемайте драматично забележките и претенциите на околните, с които може да ви атакуват. Не е изключено в тях да има известна доза истина. Ще ги избегнете, ако преценявате внимателно ефекта от думите и действията си и не привличате вниманието.

Лъв

Безпроблемно и разбираемо ще съумеете да предадете мнението си на околните и те ще го приемат. За разлика от тях, вие няма да сте особено склонни да приемете чуждата гледна точка. Хубавото е, че реализацията на замислите ви няма да зависи от външни фактори и при тези обстоятелства, ако някой не е съгласен с вас, то ще си е негов проблем.

Везни

Чувството ви за справедливост ще е изключително изострено и уязвимо. Готови сте да се разсърдите дори на добронамерена, но не особено изискана шега. Ако реагирате с усмивка и чувство за хумор, със сигурност ще избегнете неприятни преживявания, от които нямате никаква полза.

Козирог

Енергетиката ви е стабилна и по един или друг начин стимулира „бойния“ ви дух. Съвсем малко ви трябва, за да се втурнете в битка за отстояване на принципите си не само с конкурентите, но и с близките. Помислете заслужава ли си да настройвате всички срещу себе си заради едното честолюбие.

Повече четете в Az-jenata.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК