Джорджина не изкарва достатъчно, каква сума превежда Роналдо за децата си

Двамата са най-влиятелната двойка в Instagram

05.04.2022 | 13:17 Редактор: Искра Ангелова
Джорджина не изкарва достатъчно, каква сума превежда Роналдо за децата си

Една от звездните двойки в света на футбола без съмнение е тази на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес. Партньорката на Роналдо стана още по-известна, след като участва в собствения си документален филм за платформата Netflix.

Много от коментарите, които се чуха в мрежите за нейния сериал, бяха за страхотния начин на живот, който водеха както Джорджина, така и нейните приятели. Разбира се, нищо не липсваше нито на Родригес, нито на децата на Кристиано.

Джорджина има почти 37 милиона последователи в своя Instagram, добавени към повече от 420-те милиона за съпруга ѝ, което ги прави най-влиятелната двойка в света. Джорджина печели много пари от социалната си мрежа, тъй като тя е тази, която споделя всичките си пътувания и всички продукти на различните козметични марки, които рекламира, пише "Труд".

Само с рекламирането на тези продукти, според "Elnacional.cat", тя прибира осем хиляди евро на месец. Сума, крайно недостатъчна за лукса, в който живее семейството.

Ето защо Кристиано Роналдо превежда близо 100 000 евро всеки месец в сметката на Джорджина за "разходи и грижи за децата", както съобщава "Elnacional.cat". 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК