Хороскоп за 11 март: Не бързайте и внимавайте с парите

Трябва да внимаваме също с предложенията и детайлите в работата

11.03.2022 | 08:15 Редактор: Здравко Черкезов
Хороскоп за 11 март: Не бързайте и внимавайте с парите

През днешния ден не бива да бързаме. Трябва да внимаваме с парите, предложенията и детайлите в работата. Повече за вашата зодия вижте в дневния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Събитията ще са интересни, а в известна степен и поучителни. Може да ви се наложи да търсите помощ, а може и обратното – да се наложи вие да „бутнете едно рамо“ на някого. И в двата случая ще си направите полезното заключение кой се намира около вас и на кого можете да разчитате.

Телец

Ще сте доста разсеяни и хаотични. Прекрасни резултати ще получите от дейности, изискващи вдъхновение и въображение, но с работа, изискваща точност, концентрация и прецизност трудно ще се справите. Не стигайте до крайности и не навлизайте в чужда територия, за да не предизвикате нечие недоволство.

Близнаци

Ще се наложи да отделите специално внимание на финансите си. Не е изключено да получите някакви не особено големи парични постъпления или пък приход, който очаквате, да не пристигне в точния момент. При всички случаи разходите и загубите зависят от вас, така че въздържайте се от участие в съмнителни афери.

Четете повече в Az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК