Любовен хороскоп 7-13 март: Седмица на романтичен напредък

Състезателният стремеж на Козирозите ще е по-силен от обикновено 

07.03.2022 | 23:32 Редактор: Ваня Кузманова
Любовен хороскоп 7-13 март: Седмица на романтичен напредък

Овен

От вас зависи да спечелите всяко сърце, към което се стремите. Чаровни сте и е време да сложите край на самотата или пък, ако вече сте споделили чувствата си с някого, да „поставите картите на масата“ и да обсъдите бъдещето на връзката си.

Телец

Разправиите между влюбените не винаги са вредни. Напротив, понякога това е начинът да уеднаквите целите и критериите си. Всъщност, важно е не, че спорите, а как го правите. И, ако вярвате на твърдението, че „в спора се ражда истината“, то проявявайки търпение към различията си със сигурност ще стигнете до взаимност.

Близнаци

В началото на седмицата на дневен ред отново може да излязат стари проблеми. Да се почувствате неуверени, тревожни. Не отбягвайте въпросите на любимия човек. Наричайте фактите с истинските им имена и бъдете искрени. Достатъчно сте чаровни и дори да сте допуснали някаква грешка, той/тя бързо ще я забрави.

Козирог

Състезателният ви стремеж ще е по-силен от обикновено и в желанието си да привлечете вниманието може да покажете някои от най-лошите си черти. Трудно ще намирате общ език с хората от обкръжението си. Много е вероятно любимият човек да реагира с остри критики на някои ваши постъпки. Струва си да се замислите. Може би той/тя има право и е време да поработите върху себе си.

Водолей

Романтичното настроение ще ви изпълни изцяло. Което означава, че ще сте не само сантиментални, но и разсеяни. Комбинацията е леко неприятна, защото „реейки се в облаците“ може да не забележите нечий упорит опит за привличане на вниманието ви. От друга страна, без никаква причина, може да се влюбите от пръв поглед в най-неподходящия човек и да попаднете в капана на собствената си заблуда.

Риби

Ще се почувствате доволни и сигурни в себе си, ако включвате любимия човек във всичките си занимания. С каквото и да се заемете, за вас е най-добре той/тя да е наоколо. Ще ви зарежда с оптимизъм, увереност, но и спокойствие, особено след като Меркурий навлезе във вашия знак. Единственото от което трябва да се въздържате са прибързани и необмислени изказвания, които може да го/я натъжат.

Повече по темата четете в Teenproblem.net 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК