fallback

Сезонът на Рибите е тук, някои зодии ще имат голям късмет

Близнаците, Девите и Стрелците ще са доста заети през периода

23.02.2022 | 17:07 Автор: Искра Ангелова

Сезонът на Рибите започна на 19 февруари и ще продължи до 20 март. Това означава, че ставаме едновременно по-спокойни, но и по-емоционални. Водните знаци са много чувствителни и по-скоро са интроверти - тази енергия ще повлияе на всички.

Раците, Скорпионите и Рибите ще блестят и ще имат много късмет, а Близнаците, Девите и Стрелците ще са доста заети през периода. Ето какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

Овен

Нека опитат да намерят положителния ефект от дадено негативно събитие. Сега те се превръщат в интроверти и в редките моменти, когато се срещат и общуват с други, Овните ще се чувстват неразбрани и неизслушани. Нека си дадат пауза и починат. Сега е време да разсъждават върху миналото, върху опита, преживяното - добро или лошо. Има урок, който да научат. След като поработят над това, ще се почувстват истински свободни.

Телец

Те пък стават по-социални. Животът им се развива прекрасно и прекарват много време навън и по срещи с приятелите. Още по-хубавото - създават нови приятелства. Осъзнават с кого наистина си пасват. Старите приятели, които ги потискат, ще бъдат заменени с нови, много по-мили. Компанията им става чудесна.

Близнаци

Всички погледи са вперени в тях, особено на работа! Важен период за кариерното им развитие. Нека се представят добре - може да получат бонуси и дори повишение. Да имат предвид, че недостатъците и слабите им страни ще бъдат забелязвани, а не само успехите. Нека мечтаят и да си поставят смели цели. Да работят здраво.

Рак

Колкото повече излизат и общуват, толкова по-забавно ще им е. Сега те разширяват кръга си, запознават се с нови колеги и разширяват кръгозора си. Растат, помъдряват и стават завършени личности. Могат да научат уроци от много неща през периода - от хубав разговор, от добра книга, от забавно пътешествие, предава teenproblem.net.

Лъв

Нека си пуснат My Chemical Romance, защото се чувстват като истински емота през този период. Потапят се в чувствата си и усещат чувствата на другите. Ще станат по-отворени към света и ще създадат истинска връзка с хората, които обичат. Страст, интимност, еротика - това ги чака в сезона на Рибите. Сексуалният им живот е горещ. Ако се необвързани, могат да развият чувства към човек, с когото флиртуват.

Дева

За тях това е сезонът, в който просто искат романтика и да се гушкат с любимия на дивана. Връзката им се развива чудесно. Ще работят именно над отношенията си - приятел става най-добър приятел, партньор става най-специалният човек за тях, а може и да се сгодят. Нека работят в екип с другите, така нищо няма да застане на пътя им.

Везни

Трябва да слушат тялото си. Ако не се чувстват добре, много е важно да отидат на изследвания. Да работят над проблемите, да се грижат за здравето. Това може да е съвсем просто! Нека станат по-активни, да отидат на терапия, да променят натоварения си график. Сега е времето да си създадат здравословни навици.

Скорпион

Любовта е във въздуха! Сезонът за тях е пълен с романтика, секс и забавления. Няма да има вълшебна пръчица, с която да станат по-големи късметлии в любовта. Просто ще са по-открити, уверени в себе си и по-мотивирани да постигнат това, което искат, да спечелят някого. Тази харизма и жажда за живот ще ги направи неустоими!

Стрелец

Никога не се задържат на едно място за дълго време, но през сезона на Рибите ще трябва да поспрат, да починат и да разсъждават. Нека се завърнат към корените си. Да се фокусират над хората, с които имат минало и да се погрижат за тези връзки. Да прекарат повече време със семейството и близките. Ще научат, че отдаването и постоянството са много важни.

Козирог

Известни са с това, че са стоици, безизразни, дори понякога хладни и дистанцирани. Но сезонът на Рибите ги кара да се отворят към света и да са по-емоционални. Ще им е по-лесно да говорят за чувствата си, ще изслушват другите и ще ги разбират.

Водолей

Да помислят кои неща и хора са важни за тях. Ще трябва да преценят кое е от истинско значение. Дали фалшивите и несериозни приятели си струват, дали само не губят време на тази безсмислена работа? Или могат да вложат време и ресурси в проекти, които обичат и неща, които им влияят положително? Ще решат кое е значимото, ценното и ще се фокусират над него.

Риби

Това е техният сезон и те са под светлините на прожекторите сега. Настроението им е добро и се разбират с околните. Да помислят какви са целите им - работни, лични, романтични, свързани с приятели/колеги и как могат да ги постигнат. Светът е в краката им, така че нека започнат да работят върху това, което желаят. Каквото и да стартират сега, ще е успешно и ще е важно за бъдещето им.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback