Таро картите разкриват: Едни ще греят от любов през март, други - заради пари

Не за всички зодии началото на пролетта ще бъде период на пробуждане

17.02.2022 | 15:05 Редактор: Елеонора Танева
Таро картите разкриват: Едни ще греят от любов през март, други - заради пари

Месец март ще бъде период на пробуждане. За много представители на зодиака той ще донесе нови запознанства и връзки, показват таро картите. 

Водолей

Март месец ще бъде период на равносметка и поставяне на реалистични цели за бъдещето. Не очаквайте повишаване на доходите, но пък през април може да има раздвижване, което да ви удовлетвори. В края на месеца някои от самотните Водолеи може да имат късмет, срещайки интересен човек, с когото евентуално да започнат страстен романс.

Риби

По отношение на работата и парите, март няма да ви носи кой знае какви успехи. Таро картите ви съветват да бъдете внимателни с разходите, да се пазите от измами и рискови сделки. В любовен план са възможни промени и то в положителна посока, ако нямате партньор до себе си. 

Овен

Началото на месец март няма да е най-благоприятното време за представителите на знака. Това особено се отнася до финансовия сектор. В любовен план, обвързаните може да събудят романтиката във връзката, да имат хубави мигове с любимия човек, а самотните Овни да имат вълнуващи запознанства или ако вече са в комуникация с някого, да започнат нова връзка.

Телец

Новият месец ще бъде добър период за Телците, особено за тези, които искат да започнат нещо ново. Но таро картите показват, че професионалният успех ще зависи само от вашето постоянство и творчески подход към проблемите. Краят на март е благоприятен период за покупки на недвижими имоти, ако планирате такива. 

Близнаци

Таро прогнозата за месеца предвещава благоприятен период за Телците. Първите две седмици на месеца ще бъдат най-подходящото време за реализиране на дълго планирани планове и осъществяване на най-смелите ви проекти. Може да разчитате на повишение или бонус. 

Рак

Раците ще имат много добри възможности да се докажат и да впечатлят високопоставени хора в професионалната сфера. Март месец е добър период за тях, в който ще могат да реализират своите отдавна планирани идеи. По отношение на парите може да очаквате стабилизиране на доходите ви, което ще ви даде усещане за сигурност. Предстоят ви и приятни емоции в личен план.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК