Тези зодии познават тялото си добре и разчитат на инстинктите си

Раците имат висока степен на чувствителност и усещат всеки нюанс на това, което се случва с тях

11.02.2022 | 11:19 Редактор: Жаклина Иванова
Тези зодии познават тялото си добре и разчитат на инстинктите си

Колко добре познавате себе си е нещо, което има много общо с астрологията. Някои зодиакални знаци са надарени със силни инстинкти, екстрасензорни способности, проницателност и задълбоченост. Всички тези качества им позволяват да бъдат в по-голяма хармония със себе си и с телата си в частност.

Тези хора усещат, когато нещо се случва вътре в тях (в духовен или физически аспект) и му обръщат внимание. Те могат веднага да идентифицират какво не е наред със здравето им и да го споделят с лекарите. Такъв е случаят с тези зодиакални знака:

Рак

Раците имат висока степен на чувствителност и усещат всеки нюанс на това, което се случва с телата им по всяко време. Когато нещо не е наред със здравето му – Ракът го знае пръв. Едно от най-негативните му качества е, че той е склонен да поставя другите хора в живота си на първо място и да игнорира собствените си проблеми.

Ракът дешифрира какво не е наред с него, но вместо да се опита да го отстрани, той се разсейва с проблемите на близките си или се увлича в грижите по тях. Ракът трябва да реагира адекватно, когато усеща, че тялото му изисква медицинска помощ.

Водолей

Водолеите са известни с това, че са големи интелектуалци и че умът им е бърз като бръснач и винаги намира точните отговори. Водолеят е много прозорлив и наблюдателен. Той винаги знае какво се случва в тялото и ума му. Когато Водолеят усеща, че му има нещо, той изпраща сигнала от подсъзнанието си на съзнателно ниво и тогава се включва способността му "да събира 2+2".

Тази негова способност му дава възможност да разгадава бързо какъв точно е здравословният му проблем.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК