Слънцето преминава в Риби, не взимайте важни решения!

Очаква ни един период на процъфтяване, удоволствия

18.02.2022 | 23:25 Редактор: Искра Ангелова
Слънцето преминава в Риби, не взимайте важни решения!

Слънцето стартира новата 2022 година в знака на Водолей. На 18 февруари то преминава в Риби - знакът на мечтателите, романтиците, творците. Очаква ни един период на процъфтяване, удоволствия. Сезонът на Рибите винаги е възможност да забавим темпото и да се отпуснем, казват западни астролози.

Рибите обхващат знанията, които сме натрупали през цялата астрологична година, което ни дава възможност да разсъждаваме върху изминалото време, как сме преминали през него. Кое се е променило и кое не? Имаме ли цели и какви са те? Слънцето в знака на Риби ще ни предостави ценно време за размисъл.

До сезона на Овена не е подходящо да взимаме важни решения, а е добре да претеглим всички опции и да обмислим всички възможности.

Също така ще се чувстваме и по-състрадателни към другите, но също така и ще бъдем в повече хармония с хората край нас, с тези, които са ни най-близки и любими.

Енергията на Рибите е да бъдем състрадателни, възприемчиви и съчувстващи, но трябва да бъдем внимателни, за да не станем жертва на манипулации. Важно е да останем здраво стъпили на земята. Сега в сезона на Рибите ще се задейства един от най-важните планетарни аспекти за 2022 година – връзката между Юпитер и Нептун в знака Риби.

Това ще ни донесе повече креативност и романтика, но и по-дълбоко усещане за духовност. Но не бива да забравяме, че Венера и Марс ще пътуват много близо един до друг. Венера управлява любовта, а Марс - секса. Може да очакваме да бъдем дълбоко привлечени или да се съсредоточим върху съществуваща любовна връзка или изграждането на нова. Необвързаните ще срещат нови любовни интереси, а обвързаните може да издигнат взаимоотношенията си на следващо ниво.

На 13 март Слънцето и Нептун ще се изравнят в Риби и това може да ни направи по-ревниви, недоверчиви, сантиментални, интуитивни.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК