Март се очертава по-любовен месец от февруари, някои зодии трябва много да внимават

Телците са готови за следващата стъпка в отношенията с половинката си

21.02.2022 | 12:37 Редактор: Елеонора Танева
Март се очертава по-любовен месец от февруари, някои зодии трябва много да внимават

Месец март идва с редица предизвикателства в любовен план. Няма да липсват хубави моменти, но не са изключени и конфликтни ситуации. Любовният хороскоп разкрива повече за това какво ви очаква според зодията.

Водолей

Някои от вас ще бъдат фокусирани върху дома, обновяването му и са възможни конфликти на битова основа. През март е възможен и пълен срив на отношенията поради неразбирателство, ето защо всичко е във ваши ръце. Самотните представители на знака няма да скучаят. Бъдете внимателни и не давайте смесени сигнали.

Риби

Самотните Риби рискуват да попаднат в трудна връзка с човек, който може да се окаже нелоялен. Ето защо не бързайте да отваряте сърцето си, ако не сте си дали достатъчно време да опознаете тази личност. Месецът не е подходящо време за нова връзка, ето защо просто се забавлявайте. Обвързаните Риби може да имат напрегнат период.

Овен

Март ще донесе повече романтика за Овена. Доверете се на чувствата си и на партньора си, потопете се в страстта. През първата половина на месеца ще привличате по-често противоположния пол, а ако сте необвързани може да се възползвате от това.

Телец

Телците ще бъдат готови на много, когато става въпрос за любов. Някои от вас може да заживеят под един покрив с любимия човек или да се сгодят, да сключат брак. Март е чудесно време за преместване в нов дом. Не крийте истини от половинката си, взимайте заедно решенията. 

Близнаци

Близнаци, през първата половина на март ще се потопите в романтика. Ако нямате половинка до себе си, ухажори няма да ви липсват. Това определено ще ви носи приятни емоции, които могат да прераснат и в нещо повече. Но бъдете внимателни, тъй като ако се опитвате да се налагате и да притискате отсрещната страна, всичко може да пропадне.

Четете повече по темата в Az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК