На крилете на любовта: Какво очаква зодиите от 21 до 27 февруари?

Обвързаните близнаци ще се радват на хармония

20.02.2022 | 18:05 Редактор: Теодора Патронова
На крилете на любовта: Какво очаква зодиите от 21 до 27 февруари?

Очаква ни една прекрасна за любовта седмица! Тези представители на зодиака, които не получат желаното в любовен план, ще приемат, че негативните емоции и "неуспехите" са временни, защото близкото бъдеще ще ги възнагради с нещо хубаво.

Овен

Космическите любовници Венера и Марс са в прагматичния Козирог, което създава невероятна любовна енергия за вас, Овни. Тази седмица и двете планети ще направят прекрасна връзка с мистичния Нептун – планетата на безусловната любов и духовността. Сега може да планирате и да формулирате вашите желания свързани с любовта. 

Телец

Вярата в това, което искате да ви се случи има невероятна сила, не го забравяйте. Когато става въпрос особено за вашия любовен живот, това ще бъде настоящата ви мантра. Венера и Марс са във вашия 9-и дом на вярванията и ще бъдат в много добра позиция спрямо Нептун, който се намира във вашия 11-и дом на надеждите, желанията и мечтите. 

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония с любимия си човек. Венера и Марс все още са във вашия 8-и дом на съвместните финанси. През следващите дни те ще изпращат великолепни вибрации към магическия Нептун, който в момента е на върха на вашата диаграма. Бихте могли да постигате големи професионални успехи, благодарение на подкрепата на партньора ви. 

Рак

Раци, Венера и Марс остават във вашия партньорски сектор, като добавят повече романтика и невероятни любовни изживявания. Връзката между вас и любимия ви човек ще стане още по-дълбока, красива. Някои от вас дори може да решат да разширят хоризонтите си заедно. 

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК