Зрелищно шоу, грандиозен финал и истинско съзвездие на "Супербоул" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Сред 70-те хиляди души публика бяха Мария Бакалова и Нина Добрев

14.02.2022 | 19:21 Редактор: Елеонора Танева

Зрелищно шоу и грандиозен финал белязаха най-голямото спортно събитие в Съединените щати - "Супербоул". Около 70 000 души гледаха от трибуните впечатляващото шоу. По традиция полувремето на срещата е миниконцерт с участието на мегазвезди. 

За първи път в историята на "Супербоул" рап изпълнители превзеха сцената.

Доктор Дре, Еминем, Снууп Дог, Мери Джей Блайдж и Кендрик Ламар изпълниха някои от хитовете си. А рапърът 50 Cent направи дебюта си на "Супербоул", като висеше с главата надолу. 

Най-обсъжданата тема след изпълнението беше жестът на Еминем, който коленичи. Той направи препратка към бившия играч от НФЛ Колин Каперник, дал начало на протестите срещу полицейското насилие и расовото неравенство. 

И ако "Супербоул" се е превърнал в емблема на най-великото спортно събитие и музикално шоу, то полувремето на срещата се е превърнало в най-скъпото рекламно време в телевизията. Зрителите стават свидетели на най-интересните, забавни и творчески реклами. 

Тази година в някои от тях можеше да бъдат видeни Арнолд Шварценегер като Зевс, продаващ електромобили, кънтри звездата Уили Нелсън, който рекламира маратонки, Джим Кери, който отново влиза в култовата си роля на Кабелджията. 

На трибуните имаше редица световни знаменитости. На живо грандиозното събитие наблюдаваха и българките Мария Бакалова и Нина Добрев. 

А освен шоу, блясък и зрелище, "Супербоул" беше белязан и от предложение за брак. Защитник от отбора на победителите падна на колене пред своята любима и тя каза "Да". 

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК