Защо Виктория Бекъм отказва да пее една от най-известните песни на Spice Girls?

Wannabe е емблематична за групата

14.02.2022 | 14:15 Редактор: Искра Ангелова
Защо Виктория Бекъм отказва да пее една от най-известните песни на Spice Girls?

Виктория Бекъм не смята да си губи безценното време, за да изпълнява една от най-известните песни на групата Spice Girls. Докато дизайнерката и бивша певица сподели, че се е наслаждавала на времето с останалите дами от бандата, има някои неща, които би искала да забрави и по-точно една песен. Г

оворейки в епизод от подкаста 9 ti 5ish, Бекъм признава, че не иска повече никога да пее песента Wannabe, която е емблематична за Spice Girls.

"По онова време ми харесваше", казва Виктория в подкаста. Дизайнерката побърза да уточни защо точно сега не би искала да пее песента. По думите ѝ парчето няма да звучи същото, ако го пее само тя. "Ето ви истината. Трябват ми и другите момичета за тази задача", категорична бе Виктория.

Въпреки че бившата певица би предпочела да забрави музикалната си ера, тя все още таи топли чувства и любов към колежките си Мел Би, Мел Си, Джери Халиуел и Ема Бънтън. По време на разговора дизайнерката обясни как групата я е научила да се бори и никога да не се предава. Според нея, момичетата от Spice Girls са били едни от първите ѝ поддръжници, когато е трябвало да замени музиката с модата.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК