Ето какво очаква зодиите на Св. Валентин

За някои празникът на влюбените ще е приказка, а други ще срещнат нова тръпка

14.02.2022 | 11:30 Редактор: Теодора Патронова
Ето какво очаква зодиите на Св. Валентин

Най-романтичният ден от годината е тук и е време да видим какво са подготвили звездите за всяка зодия. За някои Свети Валентин ще е истинска приказка, други ще срещнат нова тръпка. 

Овен

Да се подготвят за забавление. Дори със заетия си график, те са готови да празнуват. Обвързаните трябва да планират бляскава, смайваща и романтична вечер с половинката. А самотните, които си търсят гадже, могат да покажат това смело - да излязат и да пофлиртуват.

Телец

Много страст в спалнята за Телците. Това означава, че ще е прекрасно да отпразнуват вкъщи. Нека приготвят вечеря на свещи и с половинката да сбъдват фантазиите си. Това ще е много забавно. Ако са необвързани, да поканят приятелите и да гледат заедно романтични филми с чаша вино в ръка.

Близнаци

Разговорите са на фокус на празника, но на Близнаците това им харесва. Все пак, да имат предвид, че ще трябва да проведат и някои наистина сериозни разговори, особено ако имат партньор от доста време. Необвързаните може да изпитат желание да се видят с сближат с определен човек, с които са свързани душевно. Ще мислят върху много неща.

Рак

Това ще е ден, който Раците ще запомнят. Връзката им може да се задълбочи и да премине на следващо ниво. Ако са сами, това пък може да се промени на Свети Валентин. Друг вариант е да сформират доходоносно бизнес партньорство. Ще печелят.

Четете повече в teenproblem.net

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК