Страстен Св. Валентин за три от зодиите

Необвързаните Близнаци лесно ще си намерят ухажори

13.02.2022 | 06:30 Редактор: Елеонора Танева
Страстен Св. Валентин за три от зодиите

Часове остават до 14 февруари. Повечето свързват деня с празника на влюбените, който комбинират с празника на виното. Някои зодии ги очакват много романтика, приятни изненади, страст, подаръци, жестове и любовни признания.

Телец

Нещата ще се нагорещят и страстите при вас взимат връх на Свети Валентин. Освен, че ще сте активни в спалнята, ще водите и приятни, дълбоки разговори, които ще ви мотивират. За някои е възможно и пътуване.

Близнаци 

Ако сте необвързани, вашата увереност ще привлече много ухажори. Обвързаните пък ще се чувстват още по-свързани с партньора. Отначало Свети Валентин ще ви се стори труден, но постепенно денят ви ще се развие прекрасно. Ще почувствате копнеж и мотивация да бъдете креативни, дори когато сте леко раздразнени. Чака ви романтичен ден.

Скорпион

Чакат ви приятни изненади, тръпка и вълнения на Свети Валентин. Необвързаните може да си намерят половинка. Обвързаните ще се радват на страст, романтика и горещи емоции с партньора. По-хубавото - може да имате позитивни промени във връзката и с партньора си най-накрая да продължите напред, без лошите спомени.

Четете повече по темата в teenproblem.net

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК