Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 14 до 20 февруари?

Денят на влюбените може да донесе промяна в общуването за всички представители на зодиака

12.02.2022 | 10:35 Редактор: Жаклина Иванова
Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 14 до 20 февруари?

Денят на влюбените, с който започва и новата седмица, може да донесе промяна в общуването за всички представители на зодиака. Меркурий влиза във Водолей, очаква ни и пълнолуние в знака на Лъв. Всичко това носи положителни събития и по-ясна комуникация. Марс и Венера ще допринесат това да бъдем по-съблазнителни. Какво ви очаква в седмицата на Свети Валентин, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Седмицата на Свети Валентин със сигурност ще бъде доста запомняща се за вас, Овни! Пълнолунието, което ни очаква, ще повлияе на вашия любовен сектор. Ако сте необвързани, може да научите, че някой се интересува от вас и би искал да се срещнете. Обвързаните представители на зодията ще отделят достатъчно време с любимия човек, за да задълбочат връзката си.

Празникът на влюбените може да се окаже чудесен дори за тези от вас, които са необвързани.

Телец

Телците най-накрая ще се чувстват добре със себе си и любовта. За някои това усещане може да е свързано с текущата им връзка. Връзката пък на Марс и Венера тази седмица ще допринесе за комфорта ви в любовта. Тези от вас, които са необвързани или скоро са приключили любовни взаимоотношения, също ще се чувстват добре. Ще обръщат внимание на личния си комфорт, ще влагат усилия в себе си и това определено ще се отрази на привличането на нова любов към тях.

Водолей

Планетата на комуникацията Меркурий определено ще ви направи по-бъбриви, споделящи с любимия човек или човек, към когото изпитвате емоции. Ако някой е привлякъл вниманието ви, има шанс да го плените с вашите комуникационни умения. Пълнолунието в знака на Лъв ще освети вашия партньорски сектор. С любимия ви човек ще се чувствате толкова дълбоко влюбени, че ще изглежда, че никой друг не съществува на света за вас. Някои от вас дори може да се сгодят.

Скорпион

Скорпиони, малко е, ако кажем, че ще имате късмет в любовта. Юпитер - планетата на късмета, ще бъде под великолепен ъгъл спрямо Уран - планетата на изненадите. Тъй като Юпитер е във вашия любовен сектор, а Уран е във вашия партньорски, определено ви очакват хубави изненади в любовта. Финансови новини и романтика ще зарадват обвързаните, а търсещите нова любов имат шанса да я намерят.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК