Очертава се емоционален януари за три зодии

Този месец напомня за новото начало и новите надежди

05.01.2022 | 23:47 Редактор: Искра Ангелова
Очертава се емоционален януари за три зодии

Първият месец на новата 2022 година е тук и носи много приятни емоции за някои зодии. Януари е символичен месец - напомня за новото начало, новите надежди, обещанията, които си правим всяка година и възможността да грабнем всички шансове. Ето за кои зодии този зимен месец ще е много щастлив и романтичен, според "Elite Daily".

Козирог

Повечето Козирози са родени през този месец и е ясно, че са галеници на съдбата сега. Толкова са издръжливи и устойчиви, че нищо не може да ги сломи. Може да усещат, че това е сравнително напрегнат период в живота им, но да не се притесняват - пак ще успяват да се забавляват и да са щастливи. Венера е ретроградна в техния знак през по-голямата част от месеца и това може да ги направи леко несигурни, но те са много дисциплинирани и завладяват най-високите върхове. В края на месеца ще са на едно много различно място, ще са събрали сила и ще вървят напред, информира teenproblem.net.

Водолей

Техният сезон започва на 20 януари и това им носи късмет. В началото ще им се струва, че са в застой, но после нещата потръгват. Събират сили и стават мощни. Нека прекарат малко време в усамотение, в което ще могат да помислят и да разберат емоциите си. Меркурий става ретрограден в техния знак на 14-и януари и това може да ги накара да чувстват несигурност. Но несигурността не е най-лошото нещо - нека се потопят в мистериозната енергия, да се възползват от странните, но красиви възможности. Така ще научат много.

Риби

През последните месеци успяха да излекуват себе си и сега е време да празнуват и да се забавляват! 2022 година вече им се струва толкова хубава! Планетата на късмета, приключенията и богатството Юпитер влезе в техния знак на 28 декември миналата година и това им носи много късмет. В последните месеци се бяха отдали на интроспекция и анализи, не бързаха да действат. Сега Юпитер им изпраща много положителна енергия и те ще са като господари на света. Ще имат много късмет във всичко.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК