Скалата отказа на Вин Дизел да се върне в "Бързи и яростни", наричайки го манипулатор

"Наистина желая огромен късмет на бившите си колеги", каза Дуейн Джонсън

31.12.2021 | 12:41 Редактор: Искра Ангелова
Скалата отказа на Вин Дизел да се върне в

Феновете на Дуейн Джонсън – Скалата ще бъдат разочаровани да научат, че завръщането му в поредицата "Бързи и яростни" няма да се състои.

В интервю за CNN бившият кечист разкри защо се е отказал от филмите с бързите коли и какво мисли за колегата си Вин Дизел, с когото са в открита война от няколко години. Думите на Джонсън бяха провокирани от публикация, направена през ноември от екранния Доминик Торето, в която той публично моли Скалата отново да се присъедини към "Бързи и яростни". Това обаче никак не се хареса на Дуейн и той нарече всичко това "пример за манипулация".

"Бях доста изненадан от скорошната публикация на Вин. Този юни, когато с него се свързахме чрез социалните мрежи, му казах, че няма да се завръщам към поредицата. Бях категоричен в отговора си и заявих, че винаги ще подкрепям екипа и ще стискам палци всеки един филм да е успешен, но няма начин да се завърна. Говорих и с партньорите си в Universal, които ме подкрепиха, след като разбраха причината", казва Скалата пред CNN.

Джонсън е бил изключително ядосан от факта, че Дизел е използвал децата си и смъртта на Пол Уокър като причина да събере отново стария екип на поредицата. "Преди месеци сме говорили по този въпрос и останах с впечатлението, че той ме разбира", казва още бившият кечист. Признава, че винаги е искал да завърши приключението си с "Бързи и яростни" по най-добрия начин и да остави добро впечатление у публиката.

"За съжаление, този публичен диалог размъти водата. Въпреки това, съм уверен в поредицата и възможността ѝ постоянно да предоставя интересно съдържание на публиката. Наистина желая огромен късмет на бившите си колеги и членове на екипа и се надявам следващите филми да бъдат успешни", завърши Джонсън.

Въпросната публикация, направена от Дизел в Instagram, е адресирана лично до Дуейн. "Скъпи малки братко Дуейн... времето дойде. Светът чака финала на "Бързи и яростни 10". Както знаеш, децата ми ти викат чичо Дуейн. Няма празник, в който да не си разменяме добри пожелания... но времето дойде. Наследството ни чака. Казах ти преди години, че ще изпълня обещанието си към Пабло. Заклех се, че ще стигнем и ще направим най-добрия финал на поредицата, който е десетият филм", пише Вин в социалните мрежи.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС / Архив

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК