Венера е в Козирог: Какво означава това за зодиите

Сега е времето за създаване на сериозни връзки

11.11.2021 | 10:49 Редактор: Здравко Черкезов
Венера е в Козирог: Какво означава това за зодиите

Планетата на любовта Венера влезе в знака на земния Козирог на 5 ноември и ще остане там чак до 6 март 2022 г. От 19 декември, обаче, Венера ще е ретроградна. Сега е времето за създаване на сериозни връзки, заздравяване на партньорството, постигане на цели заедно с половинката, преминаване към следващата стъпка във връзката и т.н. Ето какво ви очаква през периода, според "Scribe".

Овен

Най-накрая шефът или менторът им ще забележи усилията и старанията, които те са полагали тази година, което още повече ще амбицира Овните и те ще искат да постигат много неща. Може временно партньорът да е на второ място за тях, след кариерата, но поне осигуряват стабилност. А необвързаните може да се влюбят в авторитетна фигура в работата.

Телец  

През периода ще са по-мечтателни и ще искат да заменят учебниците или работата с пътуване до далечна земя. Това може да е буквално - да се отдадат на пътешествие; или просто да прекарват много време в света на фантазиите и опознавайки непознатото. Най-комфортно ще им е на екзотично място или занимавайки се с нещо нестандартно. Ще усетят влечение към ментор, учител, треньор или човек, който ги вдъхновява да научат повече.

Близнаци​​​​​​

Нека станат по-сериозни и започнат да инвестират в бъдещето си. Може да получат стипендии, заеми, премии. Роднините им ще са много щедри и ще им помагат финансово. Необвързаните може най-накрая да се впуснат в сериозна връзка и да станат отдадени; а обвързаните - да скъсат с гаджето и за тях да следва ново начало.

Четете повече по темата в teenproblem.net

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК