Какво очаква всяка зодия през ноември?

Ето какво вещае астрологията

02.11.2021 | 11:11 Редактор: Искра Ангелова
Какво очаква всяка зодия през ноември?

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Овен

Не разчитайте на съществен напредък в професионален план. По-скоро ще получите резултати от вложени преди доста време усилия. Замислите ви, колкото и да са атрактивни, ще се реализират трудно, защото ще зависят от субективен фактор.

Не сравнявайте себе си с околните. Заключенията ви ще са нереални, независимо дали преценявате, че сте в по-благоприятна или в по-неблагоприятна позиция. Ще се наложи да се адаптирате към обстоятелствата и да направите някои отстъпки, но няма да са в противоречие с принципите ви.

Телец

Успехи ще пожънат онези представители на вашия знак, които не само обичат, но и умеят да се включват в екипната дейност. Подбирайте нестандартни методи на работа. На моменти ще ви хрумват интересни идеи, но не бързайте да ги подлагате на обсъждане. Най-вероятно „на първо четене“ няма да заинтригувате останалите участници в колектива и да получите подкрепата им.

Що се отнася до проблемите от личен характер, опитайте да се справите с тях самостоятелно. Не споделяйте тревогите си с трети лица, колкото и да са ви близки. Намесата им ще се окаже по-скоро "мечешка услуга", вещае астрологa Петя Георгиева, изготвила хороскоп за ноември за tialoto.bg.

Близнаци

Обстоятелствата ще ви принудят да мобилизирате силите си и да се преборите с пристъпите на мързел, които ще ви връхлитат от време на време. Ще се наложи да се справите с доста затруднения. Приемете ги откъм добрата им страна, а именно, че благодарение на тях ще натрупате нов, допълнителен опит.

В следващия път, в който попаднете в подобна ситуация, със сигурност ще знаете как да реагирате и ще постигнете желаните резултати с много по-малко усилия и ресурси. Освен това, образно казано, "ще свалите розовите очила" и много по-лесно ще разпознавате истинското и хубавото от вредното и фалшивото.

Рак

Събитията ще са противоречиви, а доколко дълбоко ще ви засегнат и колко време ще ви е необходимо, за да ги обмислите в детайли не може да се каже. От вас зависи да не изпадате в униние и да не се поддавате на мрачни мисли от типа на: "няма светлина в тунела". Винаги има светлина, но понякога е далече и не се забелязва съвсем ясно. Съсредоточете се върху конкретните си задължения и не позволявайте да ви въвличат в интриги, каквито има дори в най-сплотения колектив.

Отговорното ви отношение към работата ще се трансформира във финансов еквивалент. Колкото по-реална е преценката за собственото ви място в "общата картина", толкова по-голяма е вероятността да се възползвате от ситуацията, в която се намирате, каквато и да е. Ако разчитате на разбиране, ще го получите, но за целта трябва да сте искрени и да споделяте мислите и чувствата си с правилните хора.

Лъв

В случай, че от известно време обмисляте промяна на работното място, то не игнорирайте предложенията, които получавате. Още в началото на месеца е възможно да попаднете на оферта, която ви изглежда странна, но е почти сигурно, че ще се окаже подходяща. Обстоятелствата ще ви принудят да се заемете с някакъв домашно-битов ремонт, необходимостта от който непрекъснато се правите, че не забелязвате.

Избягвайте самостоятелните решения по теми, които засягат и други хора. Обсъждайте ги с тях, но не разчитайте, че ще приемат предложенията ви безусловно, а напротив. Бъдете готови да чуете мнението им, което често ще се оказва критично. Имайте предвид, че един от основните принципи на взаимодействие в колектива е обмяната на енергии и тя е полезна за всички участници в процеса.

Дева

Ще се наложи да направите сложен избор или да взимате важни дългосрочни решения повече от веднъж през този месец. Предстоят промени и колкото по-дълбоко ги осъзнаете, толкова по-лесно ще ги възприемете и приспособите към обичайния си динамичен стереотип. Каквото и да се случва, разчитайте предимно на себе си.

Силите ще ви стигнат, за да се справите с всичко, стига да анализирате детайлите и да си осигурите нужните ресурси навреме. Не се лишавайте от занимания с хобито си. Именно благодарение на него ще преодолеете сложен професионален проблем. Ще ви подскаже грамотен и най-вече оригинален подход, а крайният резултат ще получите без особени усилия.

Везни

Преди да поемете допълнителни отговорности, преценете обективно възможностите си не само във физически, но и в психически аспект. Няма да ви е приятно, ако не спазите уговорените срокове и работата ви остане да "виси" недовършена. Реагирайте на предизвикателствата сдържано, подхождайте към задълженията си прагматично и аналитично.

Ще се налага да променяте плановете си, което малко или много ще се отрази на личните отношения. Провеждайте разговорите си спокойно и с нагласата да постигнете единомислие. Разправиите, ако такива се оформят, ще се окажат не само досадни, но и неприятно-продължителни. Не превръщайте деловите връзки в любовни и обратно.

Скорпион

Струпването на планети във вашия знак няма начин да не се отрази на мислите и действията ви като цяло. Интересен е фактът, че на работното място няма да е толкова важно да регистрирате впечатляващи постижения и да привлечете вниманието, колкото да се превърнете в нещо като „притегателен център“, да сплотите колектива и да създадете около себе си привлекателна обстановка.

Умението ви да разчупите стереотипите, да излезете извън рамките на обичайното и да усетите "накъде духа вятърът" ще изненада всички, с които общувате. Ще се наложи да обработите и приложите огромно количество информация, но не само ще го направите, а буквално ще покажете най-добрите си страни, ще "надминете" себе си.

Стрелец

Ако получите предложения, насочени към повишаване на професионалната ви квалификация, като участие в курсове, семинари, конференции, не ги пропускайте. Не само ще научите последните новости в бранша, но и ще разширите контактите си, та дори и обученията да са онлайн. Най-изненадващ за вас ще е фактът, че подобна оферта може да дойде от човек от миналото, с когото от известно време не поддържате връзка. Дали да я възобновите или не, ще решите "в движение".

Действайте с умерено темпо, придържайки се към правилата и не отлагайте нищо "за после". Напредъкът в служебната йерархия ще е пряко свързан с умението ви да взимате нестандартни решения. Събитията ще са динамични, а преценявайки ги от различни гледни точки ще си спестите куп неприятности.

Козирог

Със сигурност ще постигнете замислите си през този месец, ако следвате девиза: "бързай бавно". Стремете се към качество, а не към количество. Прибързаните действия и желанието да свършите колкото е възможно повече работа за кратко време неминуемо и по съвсем естествен начин ще създаде предпоставки за грешки. Подхождайте към затрудненията разумно и предпазливо, имайте си едно наум – наблюдават ви. Мобилизирайте се с идеята да покажете на какво сте способни. Разпределяйте ангажиментите си така, че да сте в състояние да реагирате гъвкаво при непредвидена промяна на обстоятелствата.

Водолей

Финансовите резултати от работата ви ще са в пряка връзка с организацията, която успеете да си създадете и ефективното разпределение на времето, с което разполагате. Освен това, ще си помогнете много, ако анализирате събитията задълбочено и се опитвате да вникнете в дълбочината на замисъла.

Възприемайте ги с нагласата, че нищо не е такова, каквото ви изглежда на пръв поглед. На моменти ще се налага да променяте тактиката, а понякога и стратегията. Разпределяйте грамотно ресурсите си и не се вторачвайте в дреболии. Част от процесите ще са непредвидими или трудни за бърза оценка и ориентация, но пък ще са ценен опит в житейския ви път.

Риби

Не подценявайте конкуренцията. През този месец постиженията ви ще зависят най-вече от проницателността и скоростта на реакциите. Понякога ще се налага да променяте динамичния си стереотип, да се лишавате от някои удобства. Не се опитвайте да извлечете полза от всички ситуации, при които попадате, защото няма да е възможно.

Приемете спокойно факта, че не всичко ще се случва според очакванията ви. Съобразявайте се с реалната обстановка и изискванията на субективния фактор, дори да не са ви съвсем приятни. Обсъждайте съмненията си с хората, на които имате безусловно доверие. Бъдете готови да се солидаризирате с колектива, без да се лишите от индивидуалността си.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК